Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šahtar slavio u Beogradu

Srna hvali Grobare na korektnosti, a Dudu ističe: Izgleda da mi ležite

srna
AFP/PIXSELL
24.11.2010.
u 11:52

Šahtar je u Beogradu, u 5. kolu skupine H Lige prvaka, pobijedio Partizan 3:0. Oba hrvatska reprezentativca igrala su izvrsno, Srna je asistirao, a Eduardo zabijao. Kapetan Šahtara pohvalio je Grobare na korektnom navijanju

- Gledatelji su bili sjajni. Obično se zviždi hrvatskim igračima, ali su prema meni bili korektni - podvukao je Darijo Srna.

Šahtarov je kapetan istaknuo da je njegova momčad kvalitetnija od Partizana i to je presudilo utakmicu.

- Iskusniji smo od Partizana i to smo znali iskoristiti. Najteže je igrati protiv klubova koji nemaju što izgubiti - istaknuo je Srna.

Eduardo je zabio treći pogodak za Šahtar, a kada su ga na kraju utakmice beogradski novinari pitali na kojem će jeziku odgovarati, na srpskom ili engleskom, Dudu je odgovorio:

- Na hrvatskom.

Hrvatski je napadač postigao pogodak u trećoj uzastopnoj utakmici Lige prvaka, nakon što je u Londonu i Donjecku tresao mrežu Arsenala, pogodio je i u Beogradu. Zatresao je mrežu samo šest minuta nakon što je ušao u igru.

- Izgleda da mi ležite, to je samo moj posao - postići pogodak bez obzira tko je s druge strane. Partizan je igrao odlično u prvom poluvremenu, ali su u nastavku do izražaja došli naše iskustvo i fizička pripremljenost - kazao je Eduardo.

Novinare je zanimalo i zašto je Eduardo pogodak proslavio šepajući.

- Dobio sam udarac u mišić kod koljena. Uplašio sam se jer je bol bila vrlo jaka. Nadam se da nije ništa strašno - zaključio je Dudu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
13:06 24.11.2010.

Lako ti je hvaliti protivnika kojemu si uvalio 6-7 komada , haha

DA
dario2612
16:00 24.11.2010.

ispravak netočnog navoda: novinari su ga pitali na kojem će jeziku odgovarati, na srpskom ili engleskom, a Dudu je odgovorio: na hrvatskom. svaka mu čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije