Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI OPTIMISTIČNI

Srna: Halilović je novi Messi, Talijani, ne bojimo vas se!

Srna
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
13.11.2014.
u 20:40

– Igrao sam prije dvije sezone sa Šahtarom u Ligi prvaka protiv Juventusa i tada sam vidio koliko je Conte dobar trener. On je veliki adut talijanske reprezentacije. No dolazimo u Milan bez straha, ne bojimo vas se jer imamo i mi puno aduta – poručio je Srna.

Kapetan Hrvatske Darijo Srna dao je veliki intervju za Gazzetu dello sport, a najviše pažnje privukla je izjava da Mateo Kovačić treba otići u bolji klub nego što je to Inter. No Srna je govorio i o mnogim drugim zanimljivim stvarima.

Krama kao Bokšić i Boban

– Igrao sam prije dvije sezone sa Šahtarom u Ligi prvaka protiv Juventusa i tada sam vidio koliko je Conte dobar trener. On je veliki adut talijanske reprezentacije. No dolazimo u Milan bez straha, ne bojimo vas se jer imamo i mi puno aduta – poručio je Srna o utakmici protiv Italije i dodao:

- Nogomet u Seriji A je u krizi, ali to ne znači da nemate dobrih nogometaša.

O Balotellijevu povratku u reprezentaciju Darijo je rekao:

– Teško je o tome govoriti kada niste unutra. Znam da je Balotelli vrhunski igrač, ali očito mu treba i trener koji će ga uklopiti u momčad.

Kapetan je nahvalio svoje suigrače, a posebno Alena Halilovića kojeg su Talijani prozvali novim Modrićem.

– Alen nije novi Modrić nego novi Messi. Fascinantno je koliko je tehnički jak s loptom. Pred njim je velika karijera.

Pitao je novinar Gazzette Srnu i što misli o odluci Uefe da registrira utakmicu Srbije i Albanije sa 3:0 za Srbe, ali im usput i oduzme tri boda...

– Ne znam je li odluka pravedna, ali uvijek je loše kada se politika miješa u sport.

Za talijanske medije jučer je govorio i Andrej Kramarić kojeg navodno žele dovesti Milan i Inter.

– Ne obraćam previše pozornosti na glasine o transferu, ali jednog bi dana bilo lijepo igrati u velikanima poput Milana ili Intera. Boban, Bokšić, Jarni, Rapaić, svi oni su ostavili traga u Seriji A, danas Kovačić, volio bih njihovim putem – rekao je Krama za talijanske medije.

Napadač s Kantride možda je napravio korak prema Milanu jer nahvalio je trenera rossonera.

Pippo Inzaghi bio je sjajan napadač, rijetki su imali nos za gol poput njega. On je primjer svim napadačima. Sjećam ga se još kad je igrao u Juventusu – zaključio je Kramarić.

U napadu Pelle i Zaza

Dobra vijest za Kramarića, Srnu i ostale jest da talijanski izbornik Conte iz dana u dan ima sve više problema s ozljedama u momčadi. Liječnici su mu jučer potvrdili da za utakmicu s Hrvatskom neće moći računati na veznjaka PSG-a Marca Verrattija, koji ima ozbiljnu ozljedu prepona.

Na listi ozlijeđenih među ostalima su i Astori, Barzagli, Romagnoli, Florenzi i Pirlo. Najkomotniju situaciju Conte ima u napadu.

Prema pisanju talijanskih medija, napadač Liverpoola Mario Balotelli utakmicu s Hrvatskom ipak će početi na klupi jer izbornik najviše vjeruje tandemu Graziano Pelle (Southampton) – Simone Zaza (Sassuolo).

Komentara 7

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
22:03 13.11.2014.

EUJanez....kao što rekoh drži se jodlanja jer to je a ne nogomet ipak u Sloveniji sport Numero 1!!!

BU
Bubra
21:48 13.11.2014.

Jao bu dale majko mila ovog janeza.

MJ
Mar..janac
22:38 13.11.2014.

– Alen nije novi Modrić nego novi Messi. Fascinantno je koliko je tehnički jak s loptom. Pred njim je velika karijera.>>>>> Mislim da to nije tako sada ali za 2 godine bi moglo biti . Hali mora jos ocvrsnuti i i nabiti misice. Mora poboljsati kolektvnu igru,obranbenu igru ,igru glavom i desnom nogom,a to nije mali zadatak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije