Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilić u Klagenfurtu s B momčadi spašava obraz

Srna: Frka je, ali alibija nema

dario srna
marko lukunić/pixsell
18.05.2010.
u 13:23

Iskrasti se iz spavaće sobe prve bračne noći, s objašnjenjem “idem se nać s dečkima”, prošlo je vjerojatno samo jednoj osobi.

Darijo Srna se morao pozvati na nacionalni interes, iako bi i njemu draže bilo doručak pojesti u krevetu najboljeg dubrovačkog hotela, a ne tisuću kilometara dalje u "nekom tamo" austrijskom selu.

Sijedih na Bilićevoj glavi ionako je sve više, jedva je sakupio broj igrača koja nogometna pravila nalažu, još da traži tko će od tek trojice standardnih (Modrić, Vukojević, Šimunić) uzeti kapetansku vrpcu...

- Hrvatsku već godinama prati ista sudbina, navikli smo s time živjeti. Dudu je ozlijeđen, hendikepirani smo što nema mladih igrača koji igraju u Varaždinu, ali što se može. Tu su dečki koji su zaslužili dobiti priliku. Na alibi nemamo nikakvo pravo, pred nama su tri utakmice, samo nam je rezultat mjerilo - rezimirao je Srna nezavidnu situaciju momčadi koju vodi.

Za njega se već godinama otimaju najveći klubovi, no gazda Šahtara Rinat Ahmetov nikako da digne rampu. Kako on diše?

- Zdrav je, diše i dalje. Treba se poklopiti dosta stvari, od kluba, predsjednika Ahmetova i mene. Za desetak dana ću znati hoću li u potpisati s novim klubom. Svake godine ista priča, jedva čekam da se to riješi. Ne razbijam glavu, u momčadi sam koja je napravila velike rezlutate u Ukrajini i Europi i u svakom slučaju, ostanak tamo me ne bi razočarao. Ali... želio bih se dokazati i na višoj razini.

Da je Ivica Olić u kadru za ove tri utakmice, nitko se ne bi uzbuđivao, svi bi samo čekali - kada će zabiti prvi gol. I zatim, kada će se zaustaviti.

- Bit ćemo razočarani ako Ola ne zabije gol u finalu Lige prvaka, ali on ih je do tamo i doveo. Neka sad malo drugi rade. Bit će neizvjesno, dva velika trenera s obje strane, jedan je bio drugome prevoditelj.

Olić, Dudu, Kranjčar, Rakitić, Pranjić, Ćorluka, Runje... svi će oni uz “navijački čips” bodriti Srnine trupe. Wörthersee je dosad bio sretan, padale su pred Bilić boysima velike momčadi. Austrija nam nije ni do koljena, ali ovakvu priliku nikada više neće imati...

Ključne riječi

Komentara 5

EU
EUPatriot
14:35 18.05.2010.

Srna: Frka je, ali alibija nema jer za mjesec dana štarta SP u JAR-u..

DU
Deleted user
15:53 18.05.2010.

Hrvatska se bas ozbiljno sprema za Juznu Afriku. Gledam ove Slovence i Srbe oni bas olako shvatili prvenstvo sveta. Zato ce Hrvatska biti hit u JAR..idu do polufinala 100%..... ah da ja zaboravio, pa hrvatska ne igra!!!!!

BO
bode
16:22 18.05.2010.

Jaka je ova! hahaha da iskra se za vrime prve bračne noći! a novinara tupana! Alo tulipane! Žena mu je noseća više od pola godine! Tupko, kakvo iskradanje! Da ju je prvi put vidija te noći onda bi ti ta poredba i vridila! a ovako, novinar tupko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije