Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIJO NAKON BRUGGEA

Srna: Favoriti smo za osvajanje Europske lige

Darijo Srna
AFP
18.09.2009.
u 11:05

Za službenu internetsku stranicu Europske nogometne federacije pobjedu 4:1 u Bruggeu prokomentirao je kapetan Šahtara, Darijo Srna.

Hrvatski je reprezentativac bio i strijelac iz slobodnog udarca za 3-0 vodstvo svoje momčadi u Belgiji, gdje su upisana tri uvodna boda u skupini J Europa lige.

- I prije utakmice znali smo da smo bolja momčad. Mi smo pobjednici Kupa Uefe, došli smo igrati nogomet i pobijediti, što je bilo i najvažnije budući da ciljamo na prvo mjesto u skupini. Igrali smo otvoreni nogomet, tehnički dobro i zasluženo osvojili smo tri boda. Mogli smo i uvjerljivije pobijediti da smo bili koncentrirani u završnom dodavanju - kazao je Srna i dodao:

- Mislim, ne, znam da smo favoriti za osvajanje natjecanja i ove godine. Ovamo smo došli bez dva važna igrača: ozlijeđen je Ilsinho je, a (Dmitro) Čigrinski otišao je u Barcelonu, no i dalje smo puni samopouzdanja. Pogledajte primjerice (Jaroslava) Rakickog: ušao je u igru i sa samo 20 godina po prvi puta zaigrao u Europi na poziciji centralnog braniča. Do sada je igrao samo dva ili tri puta.

Za kraj je Srna prokomentirao i svoj pogodak:

- Postavio sam jednog suigrača na kraj živoga zida s namjerom da onemogućim pogled vrataru. Kada sam puknuo loptu nije mogao doći niti blizu nje i ja sam postigao pogodak.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
miki55
11:15 18.09.2009.

Srna je veliki igrač, ali ne skači pred timun (rudo) da se ne ponovi Engleska.

AN
Andreeejjj
00:31 19.09.2009.

DARIO SRNA - KRALJU... Ljudinaaaaaaaaaaaa... Najjaci si...pa i covjek!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije