Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko srce

Srna, Eduardo i suigrači kupili kuću obitelji sa sedmero djece

Šahtar slavlje (1)
http://shakhtar.com
12.11.2012.
u 20:18

- Dojmovi su odlična, baš smo svi sretni što možemo pomoći tako divnoj obitelji

Nogometaši Šahtara pokazali su veliko srce. Naime, igrači ukrajinskog kluba skupljali su novac kako bi kupili stan obitelji koja ima sedmero djece, od čega je četvero posvojeno, kako bi im olakšali život.

Igrači su prikupili 150 tisuća dolara, a vlasnik Šahtara Rinat Ahmetov dodao je još 100 tisuća i za taj je novac kupljena i uređena kuća za brojnu obitelj Valerije i Oleksija Zareckija. Primopredaja kuće bila je danas, a Šahtarovu su delegaciju predvodili trener Lucescu i kapetan Darijo Srna.

- Dojmovi su odlični, baš smo svi sretni što možemo pomoći tako divnoj obitelji. Šahtar nije samo momčad koja igra nogomet, već nastoji i pomoći ljudima kad god je to moguće. Ovakve akcije provodit ćemo i ubuduće - rekao je Srna koji je obećao da će ponovno doći u posjet ovoj obitelji.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chesnjofka
22:28 12.11.2012.

svaka čast. gdje je srna, tu je i briga za druge :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije