Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI POGODAK SEZONE

Srna donio Šahtaru tri boda

Darijo Srna
AFP
03.04.2010.
u 20:40

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna svojim je pogotkom u 51. minuti dobio pobjedu Šahtaru u gostima kod kijevskog Obolona 1:0 u 23. kolu ukrajinskog prvenstva.

Srna je poentirao iz slonodnog udarca, te postigao drugi pogodak ove sezone. Prvijenac je zabio nedavno, dva kola ranije, u formalno gostujućoj pobjedi protiv Zorje 2:0, a zapravo na Šahtarovom stadionu u Donjecku.

Šahtaru je ovo bila deveta uzastopna pobjeda u prvenstvu, kojom je zadržao dva boda prednosti na vrhu ljestvice pred kijevskim Dinamom, koji je u gostima kod Zorje pobijedio s 2:0, a dvostruki strijelac bio je Jarmolenko.

Posljednji poraz u Premier ligi Šahtar je pretrpio 21. studenog u gostima kod kijevskog Dinama 3:0. Otada Šahtarovi nogometaši, koje Srna predvodi s kapetanskom vrpcom, znaju samo za pobjede. Šahtar sada ima 58 bodova, a Dinamo 56.

 

Ukrajinska Premier liga, 23. kolo:

Obolon Kijev – Šahtar 0:1 (Srna 51)

Zorja – Dinamo Kijev 0:2 (Jarmolenko 47, 67)

Redoslijed: 1. Šahtar 58, 2. Dinamo 56, 3. Metalist 45, 4. Dnjipro 42...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije