Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Strani nogomet

Srna: "Doktorka Marijana" me dva puta spasila

U posljednje vrijeme se u nogometnim krugovima mnogo pričalo o Marijani Kovačević, liječnici alternativne medicine, koja kliniku ima u neposrednoj blizini Beograda.
16. ožujka 2010. u 16:35 2 komentara 2 prikaza
Darijo Srna
Foto: Reuters

Oduševljenje nisu mogli skriti mnogi poznati igrači prvenstveno iz engleskog Premiershipa, koji su mahnito hrlili prema doktorici o kojoj se proširio iznimno dobar glas. Inače, liječnica Kovačević zastupa tezu liječenja tekućim sadržajem iz konjske posteljice, premda mnogi liječnici odbacuju njezin način rada.

Također, mnoštvo klubova se javilo liječnici, te su bili volji angažirati je profesionalno u svom klubu (Liverpool, Cluj...).

Među nogometašima koji su bili na tretmanu kod "doktorke Marijane" je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna, koji je za beogradski Sport rekao na tu temu:

- O toj ženi mogu samo govoriti u superlativima. Divna je, fenomenalna osoba. Dva puta me spasila i zato moram samo govoriti u superlativima o njoj. Uostalom, zar nije zdravlje najbitnije - rekao je Srna i nastavio:

- Za nju sam prvi put čuo prije nekoliko godina. Naravno, u svemu mi je pomogao suigrač iz Šahtara Duljaj koji ju je preporučio. Tada sam imao ozljedu mišića i garantirao mi je da će Marijana sve sanirati daleko brže nego klupski liječnici. I bio je u pravu.

Srna je rekao i sljedeće:

- Naš prvi susret se dogodio u Ukrajini, a ove zime smo se sreli u Turskoj i Marbelli gdje je Šahtar bio na pripremama. Svaki put nakon posjeta Marijani ja se osjećam kao novi čovjek.

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • lukcirus:

    I sve to skupa dati dragom Dariju da popije, pa bi odmah naucio da se \"doktorka\" na hrvatskom jeziku kaze doktorica! Kapetane hrvatske eprezentacije: nazdravlje ili nazdrovije

  • bizzwizz05:

    2 brabonjka, 4 šišmiša, 2 kapi krvi mjesečnice, ostavis na balkonu u noći punog mjeseca i sutra kad to sve lipo fermentira, imaš eliksir. 2 žlice dnevno i pomladiš se za 35 godina...