Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strijelac i asistent

Srna blistao u Šahtaru, izabran u momčad 4. kola Lige prvaka!

Darijo Srna
Foto: Reuters/PIXSELL
07.11.2014.
u 12:45

Bio je ključna figura u prva tri gola Šahtara protiv BATE Borisova (5:0)

Darijo Srna, kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije, izabran je u momčad 4. kola Lige prvaka!

– Bio je ključna figura u prva tri gola Šahtara protiv BATE Borisova (5:0). Postigao je prvi, zatim namjestio drugi Teixeiri te je bio ključan u iznuđivanju jedanaesterca za vodstvo 3:0 koji je realizirao Luiz Adriano – stoji na Uefinoj službenoj stranici.

Dodajmo kako su Srna i njegovi suigrači pobjedu posvetili dvojici dječaka koji su uoči utakmice poginuli na školskom igralištu tijekom granatiranja u Donjecku.

Uz njega u momčadi kola još su: Handanovič, Berezutski, Maicon, Jefferson, Koke, Pirlo, Heung-Min, Messi, Luiz Adriano i Reus.

Šahtar se nakon uvjerljive pobjede nalazi na drugom mjestu skupine H sa 8 bodova. Porto (10 bodova) je prvi, BATE (3) treći, a Athletic Bilbao (1) posljednji.

>>Pobjedu posvećujemo dvojici dječaka poginulih u granatiranju

>>Srna zabio u pobjedi, Maribor izvukao bod s Chelseajem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije