Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači oduševljeni ozračjem na Poljudu

Srna bi prepilio vratnice, Modriću ovacije

Hrvatska
AFP
04.06.2011.
u 00:13

Izlazili su jedan za drugim. Gotovo da se na licima naših reprezentativaca moglo osjetiti koliko su lakši, poletniji kada je gruzijska priča sretno završila. Više nisu “izgubišvili”, ovaj put Hrvatska je “pobjedišvili”

Istina, malo je nedostajalo, ali... Svaki od njih imao je neku svoju priču, dojam. Josip Šimunić na svoj je način opisao tijek utakmice.

– Bilo je teško, a mi smo sami za to krivi. Nekako smo bili ukočeni, ne znam zašto. Nekada se baš čudim zašto je to tako. Ne mogu to sebi objasniti. Ova publika je čudo, bilo je nešto posebno, ali tek nakon četrnaeste minute. Navijači su glavni razlog zašto smo prekrenuli utakmicu – kazao je Šimunić.

Svi smo prolazili pravu malu dramu.

– A što da vam kažem. Imam 33 godina, a na ovoj utakmici ostario sam pet godina – nasmijao se Šimunić.

Pa, neće vas kupiti Hajduk kad imate 38 godina.

– Hvala, doviđenja – reče Šimunić.

Darijo Srna je želio imati nekog posla s vratnicama.

– Kad sam onu pogodio mislio sam da je gotovo. Ali, vidite nije, jer mi smo Hrvatska. Da je drugačije završio prepilio bih vratanice, vjerujte mi. Pa, tri smo ih pogodili – rekao je Srna.

A onda u njegovom stilu, jedna brza konkretna izjava.

– Očekivali smo ovakvu utakmicu, praktički su nam jednom došli do gola. Pokazali smo pravi karakter, pobjedili smo nezgodnu momčad, publika je bila fantastična, pobjedili smo za Dragu, skinuli prokletstvo Poljuda – kaže Srna.

Eduarda smo zaustavili s konstatacijom da mu je sve dosadilo, pretrčao pedeset metara i asistirao za pobjednički gol. Ispravio nas je.

– Nije pedeset nego sedamdeset. Sve smo znali, uvijek će to biti takve utakmice. Makedonija, Kazahstan, Gruzija... Idemo se mi sad spremiti za Maltu. A na stadionu je ozračje bilo čudo, naježio sam se kad sam istrčao. Nisam znao za tih prvih četrnaest minuta i kad je Poljud eksplodirao gledam što je ovo. Mislio sam da je netko dao gol, opet vidim da nije nitko. Ništa mi nije bilo jasno, ha, ha. Svaka čast navijačima. Oni koji ne razumiju nogomet možda misle da ovo nije velika pobjeda, ali za nas je ovo ključna utakmica u skupini – kazao je Eduardo.

I Luka Modrić je imao nekih neraščišćenih poslova s vratnicama, baš kao Srna i Eduardo.

– Bilo je stresno, baš stresno. Pekao nas je onaj poraz u Gruziji, oni su nezgodna momčad, a i nas nije htio gol. Stativa, prečka, pa se vratar razbranio, bio je odličan njihov vratar. Nije nas držala panika ni dvadeset minuta prije kraja, morala je jedna ući – kazao je Modrić.

Poljudom se orilo “Luka Modrić”.

– Čuo sam da publika skandira moje ime, a to nije baš često. Sretan sam zbog toga, i ta mi se želja ispunila. Nadam se da ćemo se opet vratiti u Split – zaključio je Modrić.

Komentara 14

MA
Mamlaz
00:30 04.06.2011.

I evo, na trećem topicu kažem isto: koga smo mi to dobili, Brazil? Englesku? Španjolsku? Ne, dobili smo Gruziju, uz katastrofalnu igru, i sad smo svi hepi i haj.... Fenomenalno...

CU
cupus
00:45 04.06.2011.

GRCI SU SKUZILI DA MI I NISMO NESTO PA CE NAS NAPASTI I NATAMBURATI DO BOLA..

DU
Deleted user
14:51 04.06.2011.

ahahahaaa, radovali se ko svinje i igrali zikino kolo na sred terena zato sto su pobijedili GRUZIJU sa cak 2:1, ej GRUZIJU,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije