Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokosi slavili

Sreten Ćuk: Mladi igraju poput srednje europske klase

Lokomotiva - Inter
Borna Filic/PIXSELL
10.04.2016.
u 11:41

Rijeka je, očekivano, kod kuće pobijedila Zagreb (3:0), otpor gostiju su slomili u svega tri minute. Golove su postigli Bradarić (19.) i Bezjak (21.), a pobjedu domaćina potvrdio je Matei (51.)

Lokomotiva je u Kranjčevićevoj pobijedila Slaven Belupo (2:0). Poveli su u petoj minuti kada je Mirko Marić matirao vratara Rozmana za 1:0, a kad je u 68. minuti Nikola Pokrivač, nakon neopreznog starta, dobio drugi žuti karton, bilo je jasno da se momčad Željka Kopića teško može vratiti s puta koji je vodio u poraz. Endri Çekici u 80. zabio je za 2:0.

– Slaven je došao rasterećen, na krilima pobjede i plasmana u finale Kupa. Na susretu je mladost prezentirala nogomet srednje klase kakav se igra diljem Europe – kazao je trener Lokomotive Sreten Ćuk čiji su lokosi blizu četvrtog, a mogli bi i napasti Hajduk na trećem mjestu lige.

Rijeka je, očekivano, kod kuće pobijedila Zagreb (3:0), otpor gostiju su slomili u svega tri minute. Golove su postigli Bradarić (19.) i Bezjak (21.), a pobjedu domaćina potvrdio je Matei (51.). 

>>DJ, vlasnik butika, hakler, branitelj, sve je to bio Sreten Ćuk

Komentara 1

DR
dragover
21:01 10.04.2016.

Igraju puno bolje od nekih starijih i skupljih igrača iz lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije