Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka se pojačava

'Jorqueru pratimo, za Balaja i Leškovića nema upita, a Tomečaku novi ugovor'

Tomečak
Goran Stanzl/PIXSELL
25.06.2015.
u 15:16

"Jorquera je jedan od igrača kojega pratimo, radi se o veznom igraču 'box to box'. Ne pratimo ga samo mi, prati ga i Spezia, te ćemo vidjeti na koncu je li nam potreban u ovom trenutku."

Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke bio je u klupskoj delegaciji u Kranju koja je pratila pobjedu nad Triglavom, no osim utakmice puno je zanimljivije bilo čuti kakve informacije dolaze do njegovog mobitela vezano uz prijelazni rok, piše Goal.com.

"Uobičajena utakmica gdje smo vidjeli dobar, profesionalni angažman naših igrača te se vidi kako imamo kapaciteta volje, želje i znanja da ostvarimo dobre rezultate. Veseli nas Moises, bit će to veliki plus ako se uspije vratiti na razinu od prošle godine", kazao je Juričić te ponovio plan vezan uz prijelazni rok.

"Svi znamo da mi želimo zadržati ovu ekipu iako postoji mogućnost da neki igrač ode. Nastojimo biti spremni ukoliko dođe do odlaska da imamo adekvatnu zamjenu. Paralelno radimo na popuni igračkog kadra, ali tu nije situaciji biti ili ne biti."

Trenutno najzanimljivija situacija je oko ostanka hrvatskog reprezentativca, najstandardnijeg igrača i jedinog desnog beka u ekipi, Ivana Tomečaka. Pregovori oko novog ugovora s boljim uvjetima za igrača ali najbitnije bez fiksne odštete ušli su u završnu fazu.

"Postoji mogućnost da se produži ugovor, obje strane su tu korektne i nadam se da ćemo naći rješenje koje će zadovoljiti obje strane", poručio je diplomatski Juričić nakon zadnje runde pregovora koja bi do kraja tjedna mogla rezultirati pozitivno za sve.

"Naravno da uvijek postoji mogućnost odlaska ako bi obje strane bile zadovoljne, no mogućnost ostanka Tomečaka je puno veća nego do sada", ipak je otkrio tijek pregovora Juričić što bi razveselilo sve na Kantridi, posebno Keka koji je do sada na pripremama morao na poziciji desnog beka uigravati Jugovića i 17-godišnjeg Lucića.

Nogometne glasine oko transfera igrača Rijeke u inozemstvo ostat će još neko vrijeme glasine jer ponuda za Leškovića i Balaja kao i za ostale igrače, nije bilo.

"Nije bilo službenih razgovora, ponuda kao ni upita", odgovorio je Juričić ali ipak potvrdio vijest da Jorquera nije samo glasina. 

"Jorquera je jedan od igrača kojega pratimo, radi se o veznom igraču 'box to box'. Ne pratimo ga samo mi, prati ga i Spezia, te ćemo vidjeti na koncu je li nam potreban u ovom trenutku."

A s kim još pregovara Rijeka pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 1

Avatar GaryLineker
GaryLineker
16:02 25.06.2015.

Čemu Jorquera? Bili su tu Alex, Cvijanović, Lima, Vešović i ostali strani poluproizvodi. Hrvati su najveći rasadnici talenata, to potvrđuje publika koja voli domaće igrače i transferi istih domaćih igrača. Filip Krovinović je profil igrača koji fali Rijeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije