Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka je bila skrivena

Sreći nema kraja: susret Guardadova sina i Messija će vas oduševiti

Lionel Messi i Maximo
Foto: Facebook
30.07.2018.
u 09:09

Njegova supruga Sandra izjavila je kako više nije mogla skrivati snimku, jer je dio dokumentarca koji će se uskoro prikazati na meksičkoj televiziji

Supruga meksičkog reprezentativca Andrésa Guardada osam je mjeseci čuvala snimku koja je snimljena nakon utakmice španjolske lige Betis - Barcelona.

Naime, Betis je u tom dvoboju izgubio s 0:5, a Guardado je sa sinom Maximom došao ispred Barcine svlačionice i pozvao Lionela Messija kako bi napravili fotografiju.

>> Pogledajte 10 Top hitova vatrenih i zašto ih volimo još više

Dječak je bio oduševljen kada je ugledao Argentinca. Messi je primio na ruke malog Maxima koji mu je pokazao kako se raduje kada zabije gol. Nakon što Guardado mobitelom snimio zajedničku fotografiju Messija s njegovim sinom, Maximo je uzviknuo:

- Imam fotografiju s Messijem...

Meksički reprezentativac je objasnio što se događalo te večeri.

- Kada je Maximo saznao da ću igrati protiv Barcelone, tražio me da se fotografira s Messijem. Pitao sam Lea, a on je odgovorio kako nema problema i neka dođemo ispred svlačionice - rekao je Andrés Guardado.

Njegova supruga Sandra izjavila je kako više nije mogla skrivati snimku, jer je dio dokumentarca koji će se uskoro prikazati na meksičkoj televiziji. Bila je nestrpljiva cijelo vrijeme i jedva je čekala da snimku objavi na društvenim mrežama.

>> Pogledajte kako su hrvatski vaterpolisti na dodjeli medalja pjevali Moju domovinu

Komentara 1

Avatar gordi
gordi
10:02 30.07.2018.

Leo je pokazao cjelom svjetu na svjetskom prvenstvu kakav je karakter i kakva je osoba...ovo je samo mazanje oćiju.... nije njemu stalo do malenog...EL BAHATE može kopačke čistit Ronaldu i Modriću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije