Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE NISU ČULI

Srebrić: Sumnjam da je Ladić želio prevariti osiguranje

ladić nesreća (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
09.01.2011.
u 18:49

- Poznajem ga kao vrhunskog sportaša i čovjeka, no reagirat ćemo u skladu sa zakonom - istaknuo je Zorislav Srebrić.

Dosta prašine podigao je slučaj Dražena Ladića zbog navodnog pokušaja da ošteti Croatia osiguranje koristeći se sumnjivom policom osiguranja. Već se počelo špekulirati s imenima stručnjaka koji bi ga mogli zamijeniti na klupi mlade reprezentacije. Spominju se Robert Jarni, Niko Kovač, Goran Vlaović, Dado Pršo... Za mišljenje smo upitali glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića.

- Ne bih želio ništa prejudicirati, moramo pričekati rasplet događaja. Moramo prikupiti sve relevantne dokaze o cijelom slučaju. Nakon toga reagirat ćemo u skladu sa zakonskom regulativom.

Jeste li razgovarali s Ladićem proteklih nekoiko dana?

– Ne, nisam, već neko vrijeme pokušavam ga dobiti na mobitel, ali on je očito još na odmoru. Nadam se da ćemo stupiti u kontakt s Ladićem u sljedećih nekoliko dana, da vidimo o čemu je riječ.

S obzirom na to da ga poznajete dugi niz godina, vjerujete li u istinitost te priče?

– Poznajem ga kao vrhunskog sportaša i kvalitetnu osobu. Sumnjam da je priča istinita – zaključio je Srebrić.

Komentara 8

BU
budisvoj
19:49 09.01.2011.

Neka je prevario Croatia osiguranje.....jer njega je prevarila Croatia(dinamo....)

ED
europski dinamo
22:29 09.01.2011.

Htio je i Dinamo prevariti.

OB
-obrisani-
21:11 09.01.2011.

Pravi izbor za izbornika mladih su Niuko Kovač ili Dado Pršo. Pravi ljudi i reprezentativci koji su srce ostavljali na terenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije