Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS

Srebrić se jedini javio na natječaj za tajnika

'15.11.2010., Zagreb - Kuca nogometa, izvrsni odbor Hrvatskog nogometnog saveza. Vlatko Markovic, Zorislav Srebric. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
12.02.2011.
u 21:39

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza u srijedu bi trebao imenovati novog glavnog tajnika.

Rok za prijave istekao je u petak u ponoć, a, kako pišu Sportske novosti, kandidaturu je dostavio jedino - Zorislav Srebrić!

Nagađalo se da će se dosadašnji tajnik opet kandidirati, ali iznenađuje da se nitko drugi nije ni potrudio konkurirati jer uvjeti nisu tako strašni.

Ključne riječi

Komentara 5

JA
jadre
22:31 12.02.2011.

...nastavlja se Mupett show.... ..dajte ih samo pogledajte koje-- spodobe...

DA
damirtankovic
23:12 12.02.2011.

\"...jer uvjeti nisu strašni\"! Strašno je to kaj se pišu takve gluposti na nivou nižih razreda osnovne škole. A ta kvazi udruga ima način kandidiranja kak je nekad bilo u Yugi. Idemo na izbore, a (naravno) ima samo jedan kandidat! Jer je tak delegirano i niko drugi se nema m*da kandidirati. Hahaha, jadno i patetično.

OB
-obrisani-
23:57 12.02.2011.

Pa gdje su Sticini pajdasi.... Nije bio nitko sposoban ili nije sposoban za mjesto tajnika.... ........................................................... jadre....Mupett show je zanimljiviji od al capone i njegovih mafijasa.... sta te muci. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije