Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MACA MARADONA
Povratak na članak

'Srebrić je dobio brojne prijave, ali si u HNS-u čuvaju leđa'

Nakon ispovijesti anonimne nogometašice koja nam je ispričala sve o načinu rada Šime Zirduma u ženskim nogometnim reprezentacijama, i neke iskusnije igračice digle su glas.

Komentari 2

FA
Fantomlat
10:29 30.09.2009.

Ako se potvrdi da je istina,treba raspustiti čitav vrh HNS-a.

VL
KO
kolaneta
16:05 30.09.2009.

A g.Marković i Srebrić tvrde da nikad dosad nije bilo prijava protiv Zirduma ma moglo bi se gospodo ovaj slučaj i vama razbit od glavu i ovaj glas što ste imali mogao bi vas smjeniti sa ovakvog mjesta gdje su samo podobni dobivali vašu pažnju.Svjesni ste da vam glava leti zajedno sa Zirdumovom pa ga zato i branite jer tko zna što bi on poslije presude mogao otkriti o vama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.