Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Srđan Andrić upitan, bijelima možda ostane 100.000 eura

Srđan Andrić
Željko Lukunić/Pixsell
13.05.2011.
u 11:53

U Kranjčevićevoj se sutra (20.10, HRT 2) igra derbi začelja. Ako se gleda posljednjih sedam kola, onda posljednji – Zagreb (osvojena tri boda) ugošćuje pretposljednjeg Hajduka (četiri boda od mogućih 21).

– Igraju dvije najlošije momčadi proljeća po bodovnom učinku, ali po kvaliteti igrača to sigurno nije tako. Iz ove kože ne možemo, ali sami se moramo izvući iz ove situacije – rekao je trener bijelih Ante Miše.

Zagreb ne zna za pobjedu u posljednjih sedam kola. Miše je svjestan da u Kranjčevićevoj bijele čeka izuzetno teška utakmica.

– Doveli smo se u tešku situaciju, Zagreb se bori za ostanak u ligi, bolja je momčad od pozicije na tablici. Imaju tri odlična igrača, Krstanovića, koji je prvi strijelac lige, pa James, Abdurahimi, Tokić drži obranu – kaže Miše.

A u Parku mladeži Split čeka još jedan poraz Hajduka kako bi došao na drugo mjesto.

– Split je u sjajnoj seriji, ali sve je u našim nogama. Imamo dva boda prednosti, moramo napraviti dva pozitivna rezultata za ostanak na drugom mjestu. Uvjeren sam da ćemo to i napraviti – tvrdi Miše.

Trener bijelih imao je žestok istup spram igrača, stavio je pred njih odgovornost za Hajdukovu situaciju. Kako je momčad reagirala?

– Najnormalnije su prihvatili sve, nitko nije imao primjedbu. Svjesni su oni svega. Na treningu moraju dati sve od sebe, a utakmica je pravi pokazatelj. Moraju biti muškarci, to sam već rekao, i ostaviti sve na terenu. Protiv Slavena smo bili maksimalno borbeni i to je bilo nagrađeno. Imaju oni karakter. Istina, nedovoljno su ga pokazali do sada, ali imaju ga – smatra Miše.

U Zagrebu će Splićani biti dosta oslabljeni, upitan je kapetan Srđan Andrić kojemu jedna utakmica nedostaje do kvote od 50 posto nastupa, što mu jamči 100.000 eura bonusa.

– Andrić je došao s bolovima u stopalu, pitanje je hoće li igrati, najvjerojatnije će dobiti injekciju. A u Splitu zbog ozljeda ostaju Subašić, Kalinić, Anas Sharbini, Vejić, Oremuš, Krešo Ljubičić i Marijan Buljat. Znači, jedna lijepa momčad ostaje. Ali, ovi koji idu na put su Hajdukova momčad, nose Hajdukov dres i uvjeren sam da mogu napraviti dobar rezultat – kaže Miše.

Opet nema Anasa Sharbinija. Otkako je Miše na klupi još nije zaigrao za Hajduk.

– Ima problem s leđima, ide kiropraktičaru. Žalim što nije s nama, ali koga nema, bez njega se mora i može – zaključio je Miše.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije