Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Srđan Andrić u Arabiju, za Limu bijeli dobivaju 600.000 eura

'28.08.2011., Park mladezi, Split - 1. HNL, 6. kolo, RNK Split - Hajduk Split. Duje Cop i Srdjan Andric u borbi za loptu.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
19.05.2012.
u 20:50

Portugalac Lima bi trebao prema Njemačkoj ili Rusiji, odšteta je milijun eura, a Hajduku ide 60 posto.

Zahuktava se prijelazni rok u Hajduku pa se tako može čuti da bi kapetan bijelih Srđan Andrić, kojemu ističe ugovor, mogao krenuti prema Saudijskoj Arabiji. Taj bi se transfer trebao realizirati u idućih tjedan dana.

No, Poljud se sigurno više veseli ponudama koje ima Portugalac Lima. On će navodno prema Njemačkoj ili Rusiji, a odšteta bi trebala biti milijun eura, od čega Hajduku prema dogovoru s igračem pripada 600.000 eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije