Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suigrači iz Liverpoola

Srbin Grujić postao hit na internetu, a pogledajte kako se Lovren šali na njegov račun

Liverpool - Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.09.2016.
u 09:29

Utakmicu je obilježio i Marko Grujić, iako nije zaigrao u tom susretu. Naime, njegova reakcija nakon pogotka Jordana Hendersona brzo je postala hit na društvenim mrežama

Nogometaši Liverpoola u petak su napravili iznenađenje i pobijedili Chelsea u gostima s  2:1. Jedan od junaka redsa bio je i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je postigao pogodak za Liverpool, a bio mu je to prvi prvenstveni gol nakon 64 utakmice. 

A utakmicu je obilježio i Marko Grujić, iako nije zaigrao u tom susretu. Naime, njegova reakcija nakon pogotka Jordana Hendersona brzo je postala hit na društvenim mrežama, a šale na njegov račun zbijao je i Dejan Lovren koji ga je u videu imitirao. Naravno, ne radi se o ruganju suigraču već o prijateljskoj šali pa su se obojica dobro nasmijala.

Grujić je ovog ljeta stigao među redse i oduševio u pripremnim utakmicama, a hrvatski reprezentativac čini sve što je u njegovoj moći da se mladi Grujić što brže prilagodi novom klubu. Grujić je i sam u jednom intervjuu istaknuo kako mu Lovren puno pomaže.

>>Lovren i Henderson zabili u pobjedi Liverpoola protiv Chelsea

>>Srbin Grujić oduševio Liverpool: Lovren mi puno pomaže, hvala mu!

 

 

Komentara 19

OG
Oger
09:50 18.09.2016.

Ismijavati ili saliti se su dva razlicita pojma. Naslov clanku je neukusan, vrlo neukusan.

KU
kungsbacka
10:07 18.09.2016.

Pa onda kazu da vecernji list ne prima samo podobne i nepismene novinare takve gluposti postaviti na naslovnicu da je nekoga ismojavao to je jednostavno omalovazavanje oba igraca jer to je bila samo sala a vi novinari okrenete se profesionalnosti a ne samo svirati kako gazda kaze Tako necete daleko dogurati

BO
bodensee
10:15 18.09.2016.

E moj "novinar"-umjesto da napises nesto"pametno"-ti pises kao najveci "coban"! Fuj gnjido!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije