Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač ostao bez bubrega

Srbiju trese neviđeni nogometni skandal, možda i najveći u povijesti

lopta
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
31.08.2016.
u 18:55

Nogometaš Jagodine Srđan Ristić zbog ozljede na utakmici protiv Kolubare ostao je bez bubrega, a njegov klub je zbog bizarnog razloga zataškao cijeli slučaj.

Neviđeni nogometni skandal trese Srbiju, a srbijanski mediji pišu da se radi o možda i o najvećem skandalu u povijesti. Naime, sindikat profesionalnih nogometaša "Nezavisnost" na svom je Facebooku objavio skandaloznu informaciju da je nogometaš Jagodine Srđan Ristić zbog ozljede na utakmici protiv Kolubare ostao bez bubrega, a da je njegov klub zbog bizarnog razloga zataškao cijeli slučaj.

"Igrač Srđan Ristić na utakmici protiv Kolubare zadobio je tešku ozljedu i odstranjen mu je bubreg. Klub je pokušao zataškati cijeli slučaj jer igraču nisu plaćali socijalno i zdravstveno osiguranje i nije imao zdravstvenu iskaznicu. Predsjednik Jagodine već dugo vremena potpredsjednik je FSS-a. Velika je sramota za FSS što takav čovjek uopće može obnašati neku funkciju u srpskom nogometu. Srđanu želimo brz oporavak", stoji u njihovu priopćenju.

Komentara 16

DU
Deleted user
19:24 31.08.2016.

"Najveći skandal u povjesti nogometa" , ha hahahaaa.

CU
cungalunga
19:36 31.08.2016.

Večernje novosti.rs ovo više nije smiješno...ne zanimaju nas ßrbići ni najmanje...i nadam se da moderator na večernjem koji je sto posto ßrbin ili polußrbin ovo neće izbrisati :(

PE
perinjo
20:32 31.08.2016.

Hvala novinaru....sad mogu zaspat kad sam cuo neku seosku pricu iz srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije