Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teškoće susjeda

Srbijanski košarkaši nemaju ni za put na SP u Tursku

Košarka
18.08.2010.
u 18:48

Iako su do početka košarkaškog SP-a ostala samo dva tjedna, srbijanski savez još nije pribavio novac za put i smještaj košarkaša Srbije u Turskoj.

Od srbijanskoga Ministarstva sporta tražili su pomoć, no odbijeni su uz obrazloženje da država trenutačno nema novca za dodatne aktivnosti.

Od JAT-a su tražili povlašteno plaćanje nakon puta, što je dosad i bio običaj, no ni on im nije izašao ususret. Svjetski prvaci iz 2002. nadaju se da će ipak riješiti problem.

Komentara 3

TS
tica_srbin
19:01 18.08.2010.

novinari u kom ste tripu, na kojim ste drogama....

FE
fellix1601
07:35 19.08.2010.

E dok je lova od Hrvatskog turizma išla u beograd , pa zarada od kosovskih rudnika , pa......., ma cijela je bivša juga radila za srbe , sada više toga nema , pa nema ni love !!!!!!

NA
Naomi
16:09 19.08.2010.

Nemojte komsije da brinete za nas, gledajte u svoje dvoriste!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije