Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB DAVISOVA KUPA

Srbijanski izbornik želi Hrvatsku u prvom kolu

Hrvatska teniska reprezentacija
Reuters
23.09.2009.
u 08:57

Izbornik srbijanske reprezentacije Davisova kupa Bogdan Obradović ne krije da bi na današnjem ždrijebu htio da kuglice njegovu reprezentaciju odvedu Hrvatskoj.

Volio bih da nam protivnici budu Hrvati! Sreća nam više nije potrebna jer smo jači nego prethodnih godina. Imamo Đokovića kojeg smo namjerno poštedjeli protiv Uzbekistana, a Tipsarević i Troicki imat će sada značajnije uloge. Na nama je samo da napokon izborimo drugo kolo - rekao je Obradović za Press.

Ždrijeb Davisova kupa održat će se u 11.30 sati u Ženevi. Hrvatska je postavljena kao nositelj, a mogući protivnici su Švedska, Francuska, Indija, Švicarska, Belgija, Ekvador, Čile te Srbija. U slučaju da izvučemo Srbiju, ždrijeb će odlučivati gdje će se igrati.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maraton
09:05 23.09.2009.

Srbi, sad je novi izbornik Kerum - bit će oštra igra.Taj Đoković bit će mali Đokica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije