Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Penal ili ne?

Srbijanski branič otkrio kako je suca uvjerio da promijeni odluku

Portugal - Srbija
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
26.03.2019.
u 10:29

Poljski sudac Szymon Marciniak prvo je pokazao na bijelu točku, a onda je promijenio odluku

U kvalifikacijskoj utakmici za EP  reprezentacija Srbije je u Lisabonu igrala s Portugalom 1:1. Srbi su poveli pogotkom Tadića (7.) iz jedanaesterca, a izjednačio je Danilo Pereira (42.).

No u 72. minuti dogodila se  sporna situacija kada je Andre Silva glavom uputio loptu u šesnaesterac gostiju koja je pogodila Antonija Rukavinu u ruku.

Poljski sudac Szymon Marciniak prvo je pokazao na bijelu točku, a onda je promijenio odluku.

Portugalci su nakon utakmice bili ljutiti na suca. Branič srbijanske reprezentacije otkrio je što se dogodilo i smatra da je sudac ispravno odlučio što je promijenio odluku.

- Lopta me najprije pogodila u lice, odnosno u nos, a tek onda u ruku. Je li to po pravilima penal? Mislim da nije. Nos mi se zacrvenio i sudac je to vidio, a linijski je signalizirao. Imali smo sreće - rekao je Rukavina koji je uvjeravao suca kako to nije bilo za najstrožu kaznu te je pokazivao na nos.

A na Ronaldovu izjavu kako je sudac priznao pogrešku Rukavina je rekao:

- Za njih je bio jedanaesterac, a za nas nije.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao dan nakon utakmice

Komentara 6

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
13:28 26.03.2019.

Mnogo volim citati ove obrisacu, oticici cu itd...a nikako da odu, jedva cekaju iste ove vijesti da kmece...

Avatar VLGOVNA31
VLGOVNA31
18:16 26.03.2019.

kao zvanicni sudija i ja sam rekao penal posto sam video kako ga lopta uradila u ruku a igrac rekao da nije i pokazao mi je na dresu gde ga je lota uradila, posto je bila padala kisa a on nosio bjeli dres moglo se fino vidjeti gdje ga je lopta uradila i to je bio razlog da se ponisti penal, a u cemu je problem kao da sudine nemoze da se predomisli kada vidi dokaz. See yaa Ronaldo nauci malo pravila pa onda gukni

QU
quovadis
21:00 26.03.2019.

Nema veze sto te lopta prvo udarila u lice pa onda u ruku. Penal je penal...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije