Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni četvrtfinale

Srbija svladala Crnu Goru i izborila sudar s našima

Navijači Crna Gora
Marko Prpic/PIXSELL
07.09.2010.
u 23:15

Srbija je u četvrtfinalu pobijedila Crnu Goru sa 6:5, a Italija Njemačku sa 6:2, pa će u četvrtak u polufinalu igrati Hrvatska - Srbija (17.45) i Mađarska - Italija (20.40).

I Srbija i Crna Gora imale su podršku s tribina. U Zagreb su stigla tri puna autobusa srpskih navijača iz Banje Luke te dva zrakoplova iz Tivta s crnogorskim navijačima. Dio crnogorskih navijača, većinom Bokelja, u Zagrebu je otprije. Omjer snaga je otprilike bio izjednačen, no najbrojniju skupinu činili su ipak hrvatski navijači koji su se malo više priklonili Crnogorcima. Možda i zbog toga jer petorica igrača te izbornik Crne Gore Porobić imaju i hrvatsku putovnicu.

– Navijače iz Banje Luke naša je policija dočekala na granici, dopratila ih do bazena i nakon utakmice vratila natrag. Slično je bilo i s navijačima Crne Gore. Kako bi se izbjegli mogući susreti s našim nogometnim navijačima, i Srbima i Crnogorcima sugerirano je da ne idu u grad – kazao je predsjednik Organizacijskog odbora EP-a Perica Bukić.

Komentara 5

OB
-obrisani-
00:10 08.09.2010.

draga braćo pripremite se za poraz u zagrebu,naša će se himna čuti u zagrebu(doduše i vi ste je pevali 22 godine) a taj komentar da su došli bokelji tj.katolici crnogorci je krajnje glup i kao vi ste se njima priklonili je očita propaganda. pa ti isti crnogorci su vas tukli po konavlima,dubrovniku,slanom i ostalim mestima toga dela ,pljačkali i ubijali pa sećate li se snimka kad su pljačkali kuću tereze kesovije,a sada se ližete budite pošteni i prema sebi i prema njima a ovo za bokelje je tolika glupost kao kad bi navijači srbije bili bunjevci i hrvati iz vojvodine

Avatar naroz
naroz
01:03 08.09.2010.

Prije se klali i ubijali a sada nivijaju za jedan drugi tako bratski-eto bas fino

OB
-obrisani-
01:55 08.09.2010.

a zadnja glupost je da je napisana crnogorska gramatika i da ju je napisao hrvatski lingvista,to je kao kad bi austrijanci rekli da pričaju austrijski volite se braćo i nek vam je bog u pomoći mi smo sa crnom goromm završili al šta vredi kad ih je više u beogradu nego u celoj crnoj gori eto ih vama pa zajedno navijajte,od njih nisu gori ni hercegovci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije