Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskinuli suradnju
Povratak na članak

Srbiju nakon osam godina odveo na SP u Rusiju, pa dobio otkaz!

Muslinu se najviše zamjera nepozivanje u reprezentaciju veznjaka Lazija Sergeja Milinkovića-Savića usprkos njegovim sjajnim igrama zbog kojih ga traže i najbogatiji europski klubovi

Komentari 55

KE
kentie
09:05 31.10.2017.

a vi Servi ste vrlo interesantne cvećke, srećke i bećk...elem dakle: uoči Svetskog u Brazilu AD 2104. emitovali ste serijal pod imenom i prezimenom: Montevideo bog te video...romansirana priča o nastupu državne repke na prvom svetskom u Montevideu AD 1930...i.i tamo večno rivalstvo BSK-a i Jugoslavije u Beogradu tih godina, kroz oči i prizme šepavog dečaka sa Zvezdare. I sad u jenom momentu pokefali se igrači BSK-a i Jugoslavije u kafani i završili u apsani zbog igračice i pevačice...i tako oni u lepim odelima šetkaju u apsani, tuguju i jadikuju, kad onomad dolazi šef beogradske policije i tera ih van iz apsane i procedi kroz zubalo kazavši: vi ste pi...n dim u odnosu na Ajduk, Građanski i HAŠK...oću kas'ti nema footballa, a ni nogometa bez nas Rvata na ovijem prostorima...Mi vas bojkotovali u Montevideu i zato niste bili svetski prvaci....zbog toga jer je vaš kralj Aleksandr prebacio Savez iz Zagreba u Beograd na naglo, podlo i iznenadno...ostalo je sve vijest, blagovijest i povijest....

VL
LS
ljiljana.stankovic.754
19:51 30.10.2017.

Izvini Slavo, ovo je sramota. Navijam za Island.

VL
LS
ljiljana.stankovic.754
19:51 30.10.2017.

Izvini Slavo, ovo je sramota. Navijam za Island.

VL
LS
ljiljana.stankovic.754
19:51 30.10.2017.

Izvini Slavo, ovo je sramota. Navijam za Island.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
19:50 30.10.2017.

Gdje Balkan pocinje tu ljudski razum oskudjeva...ukljucujuci HR kao predvodnicu balkanskih zemalja u svakom pogledu.

VL
PR
prajdali100
19:53 30.10.2017.

E jesu mu zahvalili,sramota.Srpska posla...

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
20:29 30.10.2017.

Korumpirano sudstvo sa presudama (Prst u anus kao "Licko Rukovanje", "Sinkopa" kao pravdanje za ubojstvo, ubojstva dozvoljena djeci "drustveno prihvatljivih obitelji" primjera e puno da se nabroje....), Korumpirana HR Policija (bezbroj primjera), politika (korupcija, kupovanje glasova, provizije za javne nabavee HDZ zlocinci), religija (mjesanje crkve u politiku), lopovstina, prevare, zavist, korupcija, sve su to odlike koje nas ne samo stavljaju na Balkan vec nas isticu kao predvodnike Balkana jer neke od ovih stvari koje sam naveo nisu toliko razvijene u Balkanskoj Krcmi.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
20:30 30.10.2017.

Mi HRVATI smo predvodnici Balkana a sve radi: korumpiranog sudstva sa presudama (Prst u anus kao "Licko Rukovanje", "Sinkopa" kao pravdanje za ubojstvo, ubojstva dozvoljena djeci "drustveno prihvatljivih obitelji" primjera e puno da se nabroje....), Korumpirana HR Policija (bezbroj primjera),, politika (korupcija, kupovanje glasova, provizije za javne nabavee HDZ zlocinci), religija (mjesanje crkve u politiku), lopovstina, prevare, zavist, korupcija, sve su to odlike koje nas ne samo stavljaju na Balkan vec nas isticu kao predvodnike Balkana jer neke od ovih stvari koje sam naveo nisu toliko razvijene u Balkanskoj Krcmi.

VL
DU
Deleted user
19:39 30.10.2017.

srpska, balkanska posla, uništi sve što valja....

VL
MO
mobitel20
20:04 30.10.2017.

Eto, zvanicni, slazem se u potpunosti s tobom. Prezastupljenost manjina je jako stetna. Potpuno podrzavam da i kod nas zastupljenist Srba bude kao i Hrvata kod vas. Potpuno se slazem. A to da su vas hrvati-jugoslaveni "podigli", i da i ono malo sto imate , imate zahvaljujuci njima, to su notorne cinjenice i drago mi je da to priznajes. I razgradite i to malo, cim prije. Slazem se.

VL
MO
mobitel20
20:00 30.10.2017.

Muslin je Hrvat. Zato su ga smjenili. Plase se da ako bi slucajno napravio prolaz skupine na SP da bi vjecno morali slaviti Hrvata. To je posrijedi, i nista drugo !

VL
DU
Deleted user
20:14 30.10.2017.

Može nam neko od Hrvata reć kako to ide kad se plasiraš na svetsko sa smještajem i šta sve ne ipak vi imate iskustva

VL
DU
Deleted user
18:20 30.10.2017.

Pa dobro prvi krug natjecanja brzo završi.

VL
PU
puniša
18:57 30.10.2017.

Diskriminacija prema manjinama na dijelu...srpska posla...sram me je mojeg porijekla...ponosan na svoju Hrvatsku...nikada ,ama bas nikada nisam bio u poziciji da sam diskriminiran zato sto sam hrvat...hrvat pravoslavne vjeroispovjesti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.