Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPISANO PRAVILO

Srbi očitali lekciju Hrvatima, a nakon toga ih odveli na piće i počastili

Curling
Foto: Facebook
29.04.2016.
u 23:13

Sport kao curling u Hrvatskoj i okolici svakako ne plijeni previše pažnje, ali dvoboji sa Srbijom nešto su što uvijek izazove poseban interes. Iskoristili su to Srbi i duhovitim istupom postavili curling barem nakratko u centar pozornosti.

Pobijedili su Hrvatsku 11:5 u 4. kolu Europskog prvenstva u Ljubljani i pokazali apsolutnu dominaciju, da bi poslije susreta putem Facebooka jednostavno oduševili.

Uostalom pročitajte objavu u cijelosti:

"Balkanski derbi na Europskom prvenstvu skupine C i 'utakmica visokog rizika između reprezentacija Srbije i Hrvatske odigrana je u 18 sati u Ledenoj dvorani Zalog u predgrađu Ljubljane. Jake sigurnosne snage morale su biti primjenjene kako ne bi došlo do sukoba preko 3000 navijača jedne i druge momčadi. Huligani su napunili tribine i započeli s bakljadom još prije početka meča. Suci nisu znali hoće li otkazati meč zbog sigurnosti, a na kraju je meč odigran. Baklje su topile led i osvjetljavale dvoranu crvenom svjetlošću, a tribine su se tresle. Ograda je izdržala pritisak pomahnitalih navijača... Srbija je pobijedila 11:5 u ovom prvom derbiju u zadnjih deset godina...

A SAD STVARNO!

Srbija zaista je pobijedila Hrvatsku s 11:5, a na tribinama je bilo između 15 i 25 ljudi od kojih su neki gledali često u svoje mobilne telefone, a jedan je čitao knjigu. Poslije utakmice smo u duhu curlinga i nepisanom pravilu, koje se sve manje poštuje, odveli hrvatske igrače na piće, jer tradicija curlinga nalaže da pobjednici pobjeđenima plate rundu pića...Ipak, vrlo važna pobjeda za našu reprezentaciju i druga po redu na ovom EP-u, a posvećujemo ju našem bivšem kapetanu Bojanu Mijatoviću koji je prije deset godina želio zaigrati protiv Hrvatske, ali se u veljači ove godine iselio s obitelji u Kanadu i nije mogao doći."

Komentara 62

ZA
ZAGORECTENEJ
23:45 29.04.2016.

Opet maltertiraju narucenom propagandom.

MA
Maxi73
23:54 29.04.2016.

Kakav je to sport☺

UM
umnjak
06:45 30.04.2016.

Naslov vam je bas za stil Vecernjog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije