Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRE ROGIĆ

Srbi napali Hrvata koji je odao počast Oluji i braniteljima: 'Manji je domoljub kada napusti zemlju'

Šibenik: Konferencija za medije HNK Šibenik uo?i susreta s Goricom
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.07.2023.
u 18:35

Susjedi opet prave uzbunu bez razloga, sada im se na meti našao bivši vratar Šibenika

Bivši vratar današnjeg hrvatskog drugoligaša Šibenika Lovre Rogić napustio je Šubićevac na kraju sezone te odlučio potpisati za BiH prvoligaša Sarajevo. Rogić je bio vruća tema svih BiH medija i zbog broja 95 kojeg je nosio na leđima dok je branio boje Šibenika, odluku je objasnio činjenicom da želi odati počast Oluji i hrvatskim braniteljima. 

- Broj 95 nosim jer sam rođen 1995. godine, nešto iza Oluje. I s tim želim odati počast svim braniteljima koji su dali život za ovu domovinu - rekao je Rogić jednom prilikom. 

Srpski medij Kurir objavio je pomalo bizaran članak u kojem se bez razloga napadača mladog vratara pod naslovom: 'Slavi Oluju i protjerivanje Srba iz Republike srpske Krajine: Golman iz Hrvatske iz samo jednog razloga nosi broj 95 na dresu!'

VEZANI ČLANCI:

Ipak, Rogić će u Sarajevu nositi broj 39, što je Kurir objasnio ovako: 'Čini se da je Lovre Rogić manje domoljub kad izađe iz "Lijepe njihove", pošto je u FK Sarajevo izabrao broj 39 na dresu.'

Komentara 6

RA
Raff2
19:42 12.07.2023.

Lovre je domoljub sa bilo kojim brojem na dresu u Lijepoj Našoj a vi srbalji ste zavidni jer nemate lijepu vašu.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
19:25 12.07.2023.

5.8.,slavim svoju slobodu i slobodu svoje države, a nikakvo protjerivanje ne slavim!!!Meni je taj dan i Uskrs i Božić.

PR
prajdali100
18:57 12.07.2023.

Kurir vam je za nešto relevantan !!!? Ili Informer ! Bože sačuvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije