Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Srbi nakon 15:13 u petom setu srušili najbolji svjetski par

Srbi Davis Cup
Ivana Ivanovic/PIXSELL
07.04.2013.
u 11:14

Srpska Davis cup reprezentacija povela je 2:1 protiv SAD-a u četvrfinalu nakon što su Zimonjić i Bozoljac svladali najbolji svjetski par.

Srpska Davis cup reprezentacija sinoć je u jednom u najzanimljivijih dvoboja parova pobijedila SAD. Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac su nakon četiri sata i 23 minute svladali braću Bryan, najbolji svjetski par sa 7:6 (5), 7:6 (1), 5:7, 4:6, 15:13.

Srpski par, koji je prvi put igrao skupa, je ispustio vodstvo 2:0, ali onda u odlučujućem petom setu slaviti nakon 28 odigranih gemova.

27-godišnji Ilija Bozoljac koji je 338. igrač svijeta odigrao je meč karijere. Imao je 20 aseva (Srbi 34 ukupno), a u igri bio potpuna nepoznanica za Amerikance.

Srbi nakon ove pobjede imaju dvije "meč lopte" za polufinale. Na teren će prvo Novak Đoković i Sam Querrey, a ako bude potrebno o pobjedniku će odlučivati Viktor Troicki i John Isner.

I Kadađani slavili nakon 15:13

Drame je bilo i u četvrtfinalnom dvoboju između Kanade i Italije. Nestor i Pospišil su s također 15:13 u petom setu slavili nad talijanskim parom Bracciali i Fognini čime je Kanada povela 2:1. Argentina istim rezultatom vodi protiv Francuske, kao i Kazahstan protiv Češke.

>>> Za Kanadu igraju sami Slaveni, među njima i naš Dančević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije