Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške su riječi pale

Srbi i dalje negoduju: Goluža je idiot, mali trener i kompleksaš!

Slavko Goluža
Večernji list
02.08.2012.
u 17:23

– Naslijedio je sve od Červara, očito ga ne cijene dovoljno pa skreće pažnju na sebe takvim izjavama

U Srbiji se i dalje raspravlja o Golužinoj izjavi nakon utakmice između Hrvatske i Srbije u kojoj su naši rukometaši pobijedili istočne susjede s osam razlike.

Podsjetimo, Goluža je tada izjavio da ga je utakmica podsjetila na film "Oluja", što nije izazvalo dobre reakcije kod naših susjeda. Posljednji koji je to komentirao bio je bivši srbijanski rukometaš Nenad Peruničić.

– Goluža je idiot! Samo idiot mogao je tako nešto reći. Mali je igrač i mali trener, sigurno vuče komplekse iz djetinjstva. Naslijedio je sve od Červara, očito ga ne cijene dovoljno pa skreće pažnju na sebe takvim izjavama. Svaki put smo ga pobijedili dok je bio igrač. Pet puta smo igrali i nijednom se njih ništa nije pitalo – rekao je Peruničić u razgovoru za Telegraf.rs.

Komentara 342

OB
-obrisani-
15:51 03.08.2012.

Bežali ste vi bez traktora i gaća kad vas je KRKAN potprašio u slavoniji.

Avatar Darko zg
Darko zg
18:08 02.08.2012.

A tko je taj nenad peruničić????dali je bio jedan od onih koji su se 95-te vozili traktorom????

OB
-obrisani-
19:48 02.08.2012.

""Ko se ljuti, upadne mu...kruti"!! Zar ne, druže admine??....:-P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije