Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ
Povratak na članak

Sramotno je da igrači PPD Zagreba ovako predstavljaju HR rukomet - amaterski, mlitavo...

Velikom rukometnom šmekeru Vujoviću trebat će svo umijeće koje može izvući iz zadnjeg prsta da bi popravio što se može nakon Tamšea, a onda treba sjesti s ljudima iz kluba i napraviti dobru selekciju, tko jest, a tko nije za vrhunski rukomet

Komentari 16

ZO
zoranos
22:57 28.09.2019.

A što je Zagreb u rukometu u zadnjih nekoliko godina napravio? Ništa, nema nikakve vizije, a selekcija je jad i bijeda! Pola ekipe su stranci koji nisu donijeli ništa, a uzimaju mjesto mladim domaćim. Od domaćih igrača glavni su Horvat i Bičanić koji su pred penzijom. Ak se nema dovoljno para da bi se pariralo drugima u LP - onda neka igraju samo domaći dečki. A nije mi jasno kako nema para, kad im je sponzor PPD - vrlo bogata kompanija. Kako jedan Pik Seged može napraviti ekipu koja je pobijedila tu Barcu nedavno??? Kako Vardar može biti u vrhu? Kako Poljski Kielce može biti konkurentan? Sve države koje nam nisu niti blizu po kvaliteti ali imaju više para od jednog bogatog PPD-a??? Ili je možda problem u vječitom vodstvu Zagreba koje je sve promjenilo, ali sebe ne - a očito je da ne znaju i ne mogu posložiti bolju ekipu???

VL
Avatar Uskok
Uskok
23:43 28.09.2019.

Nisu odgovorni ovi igrači koji igraju na razini na kojoj mogu već uprava i taj grobar hrvatskog rukometa parazit Gobac. Koji ništa ne radi, samo parazitira. Zagreb je godinama na europskom dnu. Neku godinu iznenade pa nisu baš kanta za napucavanje i ne završe na zadnja dva mjesta ali klub generalno tavori na mjestu. Sad se vidi da nije kriv trener već igrački kadar. A on je takav kakav je. Nisu se sami dovodili. Ljudi koji vode klub su odgovorni.

VL
TH
than
02:11 29.09.2019.

Žali Bože ovo i prenositi. Sve utakmice su izgubili već u prvih 5 minuta... NIsu igrači krivi. Kriv je onaj koji je klub pretvorio u uhljebničko mjesto pa su igrače dovodili nesposobni. Nikada ovako loše nisu igrali. Ovo je gore i od amaterizma. I amateri bi više golova dali u prvom dijelu.

VL
MA
maladaK
23:08 28.09.2019.

zagreb je uništio hr rukomet s lošim strancima, još gorom selekcijom i gazdom koji o svemu odlučuje.

VL
EJ
Eja
07:08 29.09.2019.

Danas, ali i u budućnosti, bilo koji od naših klubova nema šansu igrati iole ozbiljniju ulogu na međunarodnom planu, osim ako ne dođe koji stranac bogataš i radi ostvarenja tko zna kakvih planova usput napravi legiju stranaca koja će biti "naš klub". To je, dakle, prošlo svršeno vrijeme, osim u vaterpolu kojim se ionako ozbiljno bave samo u 3-4 zemlje. Ovo s PPD je već duži niz godina zapravo vrlo jadno. Dominantni su u Hrvatskoj, ali na način da su ugušili bilo kakvu konkurenciju.

VL
DU
Deleted user
06:56 29.09.2019.

Svatko tko iole prati rukomet vidi da je igrački kadar Zagreba sve lošiji, da ne kažem očajan, ako govorimo o LP. Tim više je potpuno šokantno kada sportski direktor izjavi da fali jedan desni vanjski. Fali puno, puno više, nemojmo se lagati. Nekada je Zagreb igrao ravnopravne utakmice, a ovo sada je sramota i rasprodaja ugleda hrvatskog rukometa. Sramotno.

VL
ID
ivo.dzinic
09:26 29.09.2019.

Ja sam jos prije deset i vise godina pricao da Gobca treba protjerati iz hrvatskog rukometa jer ce unistiti hrvatski rukomet i to se i dogodilo.

VL
CA
Caconja123497
06:29 29.09.2019.

Kakvo paušalno, mlako, nestručno komentiranje utakmice. Na ovo nam je spalo novinarstvo. Kad se izgubi, nisu se borili, a kad se pobijedi:uh, kakva borba. Kaze novinarcic kako je zabio Zagreb 3 gola s vanjskih pozicija u prvom pol. A gospodine, jesi li svjestan da je Zlatko Horvat prvi desni vanjski u toj momcadi. Jos najbolje da je takva vanjska linija Zagreba bila superucinkovita protiv Barcelone. Kaze gospodin kako je jedino sto je podsjecalo na velike dvoboje to sto su krila puno zabila. E pa da gospodin novinar radi svoj posao, onda bi znao da je i poigravanje Barcelone sa Zagrebom itekako podsjetilo na ta "velika" finala. 1 utakmica je zavrsila nerijeseno, a ostalih 5 utakmica iz tih velikih finala je dobila Barca. Vrlo uvjerljivo. 31-22 (17-6 na poluvremenu!!), 28-18, 29-18 u Barceloni, a 30-23 i 28-22 u Zagrebu. U 6 utakmica finala Zagreb je izgubio 5 uz gol razliku -43. Izgleda da se Cavar, Dzomba i drustvo nisu previse trudili, sram ih bilo....

VL
LE
LeonGlembaj
07:54 29.09.2019.

Prikazana igra i pogrješke koje su radili više govore o nemoći ove momčadi i o tome kako su zalutali u ovi natjecanje više od rezultata. Ali neka, zbog toga što su uništavali konkurenciju u domaćem prvenstvu, a pritom ne mislim igrom, već nekorektnim potezima koje je odobravao HRS.

VL
VE
velikiblekstijena
08:20 29.09.2019.

Ovo je bilo jada i bijeda HR rukometa. A kao kriv je ex trener Tamše...

VL
DH
dalibor.hren
11:56 29.09.2019.

Od lošeg štofa nema dobrog odijela!!!

VL
Avatar rubinet
rubinet
09:41 29.09.2019.

Katastrofa.

VL
JO
josmalopanestalo
08:31 29.09.2019.

bitno je da su im gazde reprezentativne, njima ide dobro,zmišljena organizacija, samo deri, po plinu

VL
PR
prajdali100
07:58 29.09.2019.

Sram ih bilo! Ma ne može nitko napraviti pitu od.......

VL
BA
bazinga
14:08 29.09.2019.

Sad će VL uložiti u klub ipak je VL društvo velikih cijenjenih Hrvatima koji se zgražavaju nad takvim rezultatima baš nejdu uz poznatu snagu Pipi čarape

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.