Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Sramotna igra Bogdanovićevih Netsa, Utah ih je 'pregazila'

Bojan Bogdanović
Reuters/PIXSELL
25.01.2015.
u 10:16

Završilo je 108:73 za Jazzere.

Sa subote na nedjelju u NBA ligi nije se igralo mnogo susreta, ali od njih pet jedan je bio onaj Brooklyn Netsa našeg Bojana Bogdanovića. Ali bolje je tu utakmicu što prije zaboraviti!

Gostovali su kod Utah Jazza i izgubili čak 35 razlike! Bilo je 108:73 za domaćine i upalila se lampica za alarm jer Netsima polako bježi mjesto u doigravanju. Trenutno su na omjeru 18-26 i nalaze se na devetom mjestu. Ispred njih su s pobjedom više i utakmicom više Charlotte Hornetsi, koji su na domaćem terenu svladali New York Knickse bez Carmela Anthonyja 76:71.

Samim time u sjenu pada devet poena Bogdanovića, kao i činjenica da je igrao u prvoj petorci i proveo 23 i pol minute na parketu. Nažalost, ni on, niti suigrači nisu uspjeli ništa kako bi izbjegli sramotu. Kod Jazzera je pak druga priča, Hayward je zabio 24 i Burke 19, ali daleko su od mjesta u doigravanju, imaju omjer 16-28 i 13. su na Zapadu. Iza njih su samo Lakersi i Minnesota.

REZULTATI:

Charlotte Hornets - New York Knicks 76:71
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 101:86
Memphis Grizzlies - Philadelphia 76ers 101:83
Utah Jazz - Brooklyn Nets 108:73
Portland Trailblazers - Washington Wizards 103:96

>> Bogdanović napokon dobio i pohvalu trenera Brooklyna

Komentara 1

MA
malabionda
10:58 25.01.2015.

Mirza Teletovic je bolestan nemojmo to zaboraviti.Svi suigrači su šokirani njegovom iznenadnom bolesti. Za sada bi im morali oprostiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije