Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Sramotan je smjer kojim je krenuo Dinamo, a za to nisu krivi ni Bišćan ni Jakirović

31.08.2023.
u 22:27

Ma vraga se oni bore za Dinamo, bore se za sebe, žele imati što bolje pozicije u klubu u kojem se vrti veliki novac. Već su se te unutrašnje borbe, potpomognute još nekim vanjskim neprijateljima koji bi rado postali unutrašnji, znale od prosinca kada je sve krenulo, a sve to reflektiralo se na momčad.

Ključne riječi

Komentara 80

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:36 31.08.2023.

To je kada ekstremne političke interesne skupine kadroviraju. "Sušenje močvare" uspijeva. Kriminizirali odnosno podmetnuli su ludom Mamiću koji pijan ima više znanja i sposobnosti od svih ovi antimamićevaca skupa. Sve da od Dinama naprave drugi Hajduk koji je vođen pritivizmom i najnižim divljačkim i neciviliziranim spodobama.

GL
globus1900
22:45 31.08.2023.

Probajte riješiti stvar dok se još može. Nazovete Mamića viberom u Hercegovinu, ispričate se tati, i pustite čovjeka da radi ono što najbolje zna. To štobje on kao "ukrao" bi svaki prosječan menedžer njegovog kalibra dobio za proviziju, a višee je Šimić spiskao love slabom prodajomom Oršića i Ivanušca, i ne igranje LP i EL, nego ono za što je Mamić optužen. Dakle...

SP
Spezzi
22:51 31.08.2023.

nadam se da je sada došlo iz guz.i.ce u glavu pametnjakovićima koji traže socijalističko samoupravljanje s ulice u Dinamu. Igrati ligu prvaka i konferencijsku ligu za bedake je prilična razlika. onoga koji je u Zagreb na raspali stadion proteklih godina uspio dovesti najveće svjetske klubove i zvijezde proganjali su kao najgoru zvjer, sramotili natpisima na svakom stupu u zg županiji, a on je jedini Dinamu donio i novac i slavu. uživajte sada u konferencijskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije