Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham - Arsenal 3:3

Spursi sve dalje od Lige prvaka, Ćorluka asistirao

\'Vedran Corluka, Tottenham Hotspur  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
20.04.2011.
u 23:52

Ćorluka je zamijenjen na poluvremenu, Modrić je igrao cijelu utakmicu i imao priliku za pobjedu, Kranjčar i Pletikosa izostali

Teško će Tottenham ponoviti prošlu sezonu i izboriti se za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Sve su dalje od toga, a korak naprijed nisu napravili ni sinoć remijem s Arsenalom (3:3) u zaostaloj utakmici engleskog prvenstva. Doduše, moraju biti zadovoljni i bodom jer gubili su na svom White Hart Laneu 3:1. No, da je Modrić zabio iz velike prilike koju je imao ubrzo nakon izjednačenja, sve bi završilo slavljem. Luka je odigrao cijelu utakmicu, Ćorluka je zamijenjen na poluvremenu, a Kranjčar (zbog hematoma dobivenog na treningu) i Pletikosa nisu bili ni na klupi.

 

Chelsea je sa 3:1 slavio protiv Birminghama.

 

Poredak: 1. Manchester United 70, 2. Chelsea 64, 3. Arsenal 64, 4. Manchester City 56 (-1), 5. Tottenham 54 (-1), 6. Liverpool 49...

 

U doigravanju za belgijskog prvaka Club Brugge Ivana Perišića izgubio je kod Genka 3:1. Perišić je igrao prvih 45 minuta.

 

Rezultati kup-utakmica:

 

Italija: Milan - Palermo 2:2;

 

Francuska: Angers - PSG 1:3; Portugal: Benfica - Porto 1:3; Poljska: Legia - Lechia Gdansk 4:0 (pogodak Ivice Vrdoljaka). (rj)

Komentara 1

Avatar flame
flame
09:26 21.04.2011.

Koji likovi ovi novinri! Još 5 kola do kraja, a Tottenham zaostaje samo 2 boda za 4. mjestom! A možda i ne bi bilo loše da se ne plasiraju, eto onda Modrića u Manchester Unitedu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije