Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Spursi otpisali Perišića, Livi u Villarreal?

FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Training
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/4
04.07.2023.
u 18:55

Novi trener Spursa Ange Postecoglou sastavio je popis igrača kojih se želi riješiti ovog ljeta, a na njemu je i hrvatski krilni napadač. Talijani pak pišu kako je Villarreal nadmašio Fiorentinu i Fenerbahče u borbi za Dominika Livakovića.

Hrvatski nogometaši zaposleni su ovog ljeta, bave se transferima. Talijanski TuttoMercatoWeb piše kako je Villarreal pobijedio Fiorentinu i Fenerbahče u borbi za Dominika Livakovića.

Navodi se da je razlog što nudi iznos koji je u ugovoru vratara Dinama naveden kao odštetna klauzula.  To je 10 milijuna eura odštete.

VEZANI ČLANCI:

U Tottenhamu je pak otpisan Ivan Perišić. Naime, novi trener Spursa Ange Postecoglou sastavio je popis igrača kojih se želi riješiti ovog ljeta, a hrvatskog krilnog napadača povezuje se s povratkom u Inter, odlaskom u Fenerbahče ili u Saudijsku Arabiju.

VIDEO Antonija Zec: Između nastupa za Hrvatsku i operacije izabrala sam Europske igre

 

Komentara 1

T2
Tomo_20
19:27 04.07.2023.

Villareal jako dobar klub i po meni zasad najbolja opcija za njega!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije