Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham odbio ponudu od 34,3 mil. eura za Modrića

Spursi odbili Chelsea, a Luki prijetili da ga neće pustiti u reprezentaciju

luka modrić
PA/Pixsell
24.08.2011.
u 09:58

Luka Modrić ostaje u Tottenhamu. Spursi su odbili i treću ponudu Chelsea od 34,3 milijuna eura. Telegraph piše da je Tottenham navodno Modriću zaprijetio da ga u slučaju neigranja protiv Cityja neće pustiti na reprezentativno okupljanje

Engleski dnevnik Daily Mail piše da je Tottenham odbio ponudu od 34,3 milijuna eura koliko je Chelsea htio platiti za Luku Modrića. Tottenhamov predsjednik Daniel Levy ne samo da je odbio posljednju u nizu ponuda Chelsea, nego neće razmišljati ni o eventualnim novim ponudama koje bi stigle za hrvatskog igrača.

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp kazao je Modriću da se pripremi za utakmicu protiv Manchester Cityja, a Telegraph navodi da su Spursi navodno Modriću zaprijetili da ga u slučaju neigranja neće pustiti na reprezentativno okupljanje sljedećeg mjeseca. Hrvatska u kvalifikacijskim susretima za EP 2012. igra protiv Malte i Izraela. No, klubovi su dužni pustiti igrača za sve službene utakmice reprezentacije.

Ključne riječi

Komentara 24

OB
-obrisani-
11:27 24.08.2011.

Nece ga pustiti na sluzbene kvalifikacijske utakmice... To cemo jos vidjeti,Luka ne daj s eucjenjivati. !!

MA
Majur
11:35 24.08.2011.

Aha....oce zidov levy svojim pajdasima pomoci....drz se Luka!!!!!!

SA
SajamTastine
11:14 24.08.2011.

Zapanjujuce grozno ponasanje Tottenhama. Niti jedan Hrvat nece vise ikadaa otici tamo. A taj Levy bi trebao da se pazi hrvatskih terorista ako ga doista ne pusti u reprezentaciju.... Sve najbolje, Luka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije