Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABILI 14 TRICA

Spursi izrešetali Memphis i poveli u konferencijskom finalu

Tim Duncan
Reuters/Pixsell
20.05.2013.
u 08:59

Obrana San Antonija potpuno je zaustavila Randolpha koji je ubacio svega dva poena.

San Antonio Spursi odlično su otvorili doigravanje Zapadne konferencije u NBA-u. U svome su AT&T Centeru svladali su Memphis Grizzliese 105:83 i poveli 1:0 u seriji.

Spursi su goste izrešetali dalekometnom artiljerijom. Zabili su 14 trica od 28 pokušaja što je klupski rekord po tricama kad su doigravanja u pitanju. Memphis ima čvrstu obranu, no na kraju je primio preko 100 koševa.

San Antonio je odlično otvorio susret i prvu dionicu završio s plus 17. Gosti su se nakon toga samo jednom spustili ispod minus deset, sredinom treće četvrtine kad su smanjili na 62:56. Ali, Spursi su nakon toga dodali gas i rutinski priveli utakmicu kraju.

Najefikasniji u redovima pobjednika bio je Parker s 20 koševa i devet asistencija, dok je Leonard upisao 18 poena. Kod gostiju je Pondexter večer završio sa 17 koševa. Obrana San Antonija potpuno je zaustavila Randolpha koji je ubacio svega dva poena.

>> Indiana dobila Knickse i osigurala finale protiv Miamija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije