Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Spursi ipak prodaju Modrića? City ponudio rekordnih 50 mil. eura

'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) has an attempt on goal. Photo: Press Association/Pixsell'
'Sean DempseyPress Association/Pixsell'
22.05.2011.
u 19:35

Stalno razgovaramo, no još mi nikad nije izravno rekao da želi otići iz kluba, kaže Lukin suigrač Vedran Ćorluka

Engleski mediji opet su se raspisali o odlasku Luke Modrića iz Tottenhama. Hrvatskog reprezentativca navodno žele Manchester United, Chelsea te Manchester City.

Metro piše kako sir Alex Ferguson Modrića vidi kao nasljednika Paula Scholesa, a da su Crveni vragovi spremni izdvojili između 30 i 40 milijuna eura. Ili nešto manje ako bi u razmjenu bio uključen i Dimitar Berbatov.

Prva zvijezda u Spursima

Prema pisanju News of the Worlda, čelnici Chelseaja Modrića smatraju dugoročnom zamjenom za Franka Lamparda. Čak je i vlasnik kluba sa Stamford Bridgea nedavno izjavio da mu se jako sviđa igra hrvatskog veznjaka jer igra "seksi" nogomet. Njihova je ponuda također između 30 i 40 milijuna eura.

Sun pak tvrdi da je ipak najbliži kupnji Modrića Manchester City, koji je navodno spreman izdvojiti čak 50 milijuna eura. Bogatim šeicima novac nije problem, a Luka im je prvi izbor postao nakon što ih je već nekoliko puta odbila Arsenalova zvijezda Cesc Fabregas. Španjolac bi u slučaju odlaska s Emiratesa ipak radije odabrao povratak u Španjolsku.

Podsjetimo, u prekjučerašnjem intervjuu za Daily Mail Modrić je rekao da vrlo vjerojatno ostaje u Tottenhamu.

Mogući Lukin odlazak iz Tottenhama za London Evening Standard prokomentirao je i Vedran Ćorluka.

– Jako sam dobar Lukin prijatelj, stalno razgovaramo, no, vjerujte mi, još mi nikad nije rekao da želi napustiti Tottenham. Njemu je ovdje jako lijepo – rekao je Ćorluka te dodao:

– Svjestan je da je najbolji igrač kluba te da ga navijači obožavaju.

Bez Lige prvaka

Ćorluka je u intervjuu jako nahvalio Modrića.

– On je među najboljim igračima svijeta na svojoj poziciji. Iako Barcelona ima Iniestu i Xavija, mislim da bi Modrić čak i ondje mogao igrati.

Na kraju je neizravno poručio svom prijatelju da ostane:

– Znam da je nekim igračima žao što iduće sezone neće igrati Ligu prvaka, no barem smo izborili Europsku ligu. Imamo kvalitetnu momčad koja će već iduće sezone izboriti Ligu prvaka. I zato bi bilo najbolje da ostanemo na okupu.

Trener Tottenhama Harry Redknapp vjeruje da će Modrića zadržati u momčadi i iduće sezone:

– Luka ima izvrstan ugovor s ambicioznom momčadi pa ne vidim razloga za odlazak. Isto vrijedi i za Garetha Balea. Nadam se da će ostati s nama i opet nas uvesti u Ligu prvaka, kamo po kvaliteti i pripadamo.

Komentara 16

LU
luanti
14:56 23.05.2011.

a što smo smo ljubomorni

OB
-obrisani-
19:44 22.05.2011.

A iz kojeg to y****** razloga Luka ,skoro na svakoj utakmici repke, zataji??? Je li Bilic kriv sto ne zna posloziti vezni red pravilno ( da ne govorim o cijelom sastavu)?!

NI
nidjomidjo
23:42 22.05.2011.

pa dobro ko i dalje piše ovakve gluposti i dezinformacije i još bolje ko ih puši????? Hebo vas on sve skupa, u cijeloj sezoni dao je dva gola i ima jednu asistenciju, 50, 100, 200 miljuna, hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije