Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALA

Spursi eliminirali Warriorse, Knicksi se zasad spasili

tony
Pixsell
17.05.2013.
u 08:24

Spursima su konferencijsko finale protiv Memphisa osigurali Tim Duncan i Tony Parker

Košarkaši San Antonija izborili su finale Zapadne konferencije pobijedivši u Oaklandu Golden State 94:82 te ukupnom pobjedom u polufinalnoj seriji 4-2.

Ključnu prednost Spursi su izborili u trećoj četvrtini na kraju koje su vodili 61:68 iako su Warriorsi pet minuta prije kraja uspjeli zaprijetiti došavši samo na minus dva (77:75). Tada se oraspoložio Tony Parker i u posljednjim minutama presudio utakmicu. Od 13 koševa (i osam asistencija) deset je postigao u posljednjoj četvrtini, zabivši i dvije trice.

Prvo ime Spursa bio je Tim Duncan sa 19 koševa, a Leonard je upisao 16 uz deset skokova. Najučinkovitiji kod Warriorsa bio je Stephen Curry sa 22 koša i šest asistencija.

NY Knicksi svladali su kod kuće Indianu sa 85:75 i smanjili u polufinalnoj seriji na 3-2. Carmelo Anthony u pobjedu je ugradio 28 koševa, dok je kod Pacersa najbolji bio Paul George sa 23.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije