Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London 2012.

SPTV donosi najmanje 12 sati programa s Olimpijskih igara

'SPECIJAL MAX     24.04.2012., Zagreb -  Ulaskom u finale kvalifikacijskog turnira u Bratislavi u disciplini floret Bojan Jovanovic je osigurao nastup  na macevalackom turniru na olimpijskim igrama i
'Davor Puklavec/PIXSELL'
24.07.2012.
u 15:33

– Zbog praćenja OI Sportska televizija je osmislila novu programsku shemu u kojoj smo najatraktivniji program pomaknuli u večernje sate, od 18 do 2 sata – kaže Jura Ozmec.

Prijenosi Olimpijskih igara na Sportskoj televiziji kreću drugog dana OI, 28. srpnja.

– U London putuje rekordan broj hrvatskih olimpijaca u povijesti, čak 106 i to iz 18 različitih sportova. Jedan je od njih Bojan Jovanović čiji će se nastup moći pogledati samo na Sportskoj televiziji i to u utorak 31. srpnja – obavještavaju sa SPTV-a.

Uz atraktivne prijenose i snimke, program uključuje i studijsku emisiju "Londonske priče", koja će se emitirati tri puta dnevno, a donosit će zanimljive reportaže iz Londona te javljanja iz hrvatske kuće, smještene u hotelu Pelham u jugozapadnom dijelu Londona. Studio Sportske televizije također će za vrijeme Olimpijskih igara ugostiti ugledna imena, bivše olimpijce, trenere, sportske dužnosnike kao i hrvatske olimpijce koji završe natjecanje.

SPTV će svakog dana donositi najmanje 12 sati programa posvećenog najvećoj sportskoj smotri u svijetu, a uživo će se moći pratiti ukupno osam sportova: hokej na travi, streličarstvo, badminton, skokovi u vodu, sinkronizirano plivanje, mačevanje, moderni petoboj i odbojka na pijesku.

– Zbog praćenja OI u Londonu Sportska televizija je osmislila novu programsku shemu u kojoj smo najatraktivniji program pomaknuli u večernje sate, od 18 do 2 sata. U programu će se naći zanimljiva studijska emisija o dnevnim sportskim događanjima iz Londona, priče iz povijesti OI, priče o pripremama naših sportaša u Londonu, priče o olimpijskim sportovima i sportašima, a svakoga dana emitirat ćemo sportske vijesti iz svjetskog i hrvatskog sporta. Kako bi gledatelji lakše pratili rezultate iz Londona, omogućili smo i cjelodnevno emitiranje rezultata uživo na ekranu te na internetskim stranicama i teletekstu Sportske televizije – kazao je Jura Ozmec, glavni urednik Sportske televizije.

Podsjetimo, Hrvatska je uz Njemačku jedina zemlja koja će prenositi baš sve sportove s Olimpijskih igara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije