Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA MADRID

Šprem zaustavljena u kvalifikacijama

Karolina Šprem
AFP
08.05.2010.
u 12:37

Hrvatska tenisačica Karolina Šprem nije se uspjela plasirati u glavni dio jakog WTA turnira u Madridu, koji se igra na terenima zemljane podloge.

U drugom kvalifikacijskom kolu je od Šprem bolja bila 70. igračica na svijetu Kirsten Flipkens, koja je bila postavljena za osmu nositeljicu. Nakon samo 55 minuta igre Flipkens je pobijedila s laganih 6-3, 6-2.

Inače, u prethodna tri meča ove dvije tenisačice svaki put je slavila Karolina Šprem, a jednom kada su igrali na istoj, zemljanoj podlozi (Fed Cup 2004. godine) Šprem je pobijedila 6-2, 6-0.

Poslije lako izgubljenog prvog seta, Šprem je drugu dionicu otvorila s breakom (jedinim u meču), ali to je i bilo sve od nje u ovom meču. U drugom setu je Flipkens kontrirala s tri breaka, te je lako zaključila meč u svoju korist.

Nakon vlastitog drugog servisa Šprem je osvojila samo osam od 25 poena, dok je na suparnički servis ukupno uzela tek deset od 41 poena.


WTA Madrid, kvalifikacije, 2. kolo:
Flipkens (8) - Šprem 6-3, 6-2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije