Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele ga i Grci

Sportski direktor Olympiacosa Darko Kovačević nazvao S. Bilića

Slaven Bilić
Pixsell
08.05.2012.
u 08:12

Bilić je u razgovoru s Kovačevićem bio suzdržan, ne želeći otkriti hoće li doista na ljeto biti slobodan trener

I grčki prvak Olympiacos zainteresiran je za hrvatskog izbornika Slavena Bilića. Doznajemo da je sportski direktor uglednog grčkog kluba Darko Kovačević nazvao Bilića i raspitivao se za njegov status poslije Europskog prvenstva.

Bilić je u razgovoru s Kovačevićem bio suzdržan, ne želeći otkriti hoće li doista na ljeto biti slobodan trener. Možda ga sada Štimčeva kandidatura motivira da ipak – ostane.

Inače, Grke je, netom nakon osvajanja naslova prvaka prošli mjesec napustio španjolski stručnjak Ernesto Valverde obrazlažući svoju odluku obiteljskim razlozima. Olympiacosu bi i sada prva opcija bio neki španjolski trener, a s Bilićem je razgovarano samo informativno, držeći ga kao otvorenu opciju...

 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jolly
09:01 08.05.2012.

Za mjesec dana treba početi EP, a večernji se raspisao, gdje će Bilić poslije eura i tko će ga naslijediti. To je baš \"dobro\" za atmosferu u i oko reprezentacije.

Avatar Topgen
Topgen
17:03 08.05.2012.

Vecernji nema o cemu pisati. Bilic nije lud da potpise sad , cekat ce uspjeh CRO na EP. I ne samo Bilic , SVI , oni sto kupuju i oni sto prodaju, misle isto : cekajmo kraj EP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije