Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak ne žele Valdesa

Sportski direktor Monaca: Vrlo smo zadovoljni sa Subašićem

Subašić Monaco
31.05.2013.
u 15:10

Glasine o dovođenju Valdesa i Teveza su lažne

Apsolutni hit nadolazećeg prijelaznog roka je povratnik u Francusku prvu ligu Monaco. Klub iz Kneževine je novi hit u Europi. Prijelazni rok službeno nije ni počeo, a u Monaco su već stigle zvijezde poput Moutinha, Jamesa Rodrigueza, Carvalha, a sve je izglednije i Falcaa, a pod upitnikom su još Victor Valdes i Carlos Tevez. No sportski direktor Monaca Vadim Vasiljev oštro je demantirao glasine o dolasku spomenutog dvojca.

- Ne, ne pregovaramo s Carlosom Tevezom. Mnoge novine pričale su o tome, ali o Tevezu se kod nas nikad nije raspravljalo - rekao je Vasiljev za RMC Sport te dodao da su glasine o dolasku Victora Valdesa, koji bi vjerojatno iz momčadi izbacio našeg Danijela Subašića također lažne - Zadovoljni smo sa Subašićem. Raspravljat ćemo s trenerom Ranierijem za nekoliko dana, ali trenutno nismo zainteresirani za Valdesa. Spomenimo za kraj da je Suba u posljednje vrijeme u sjajnoj formi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije