Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJITI TROJAC
Povratak na članak

Sportski direktor Barcelone: Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar ostaju u klubu

- Neymar će nastaviti igrati kod nas, kao što sam rekao prije dva mjeseca, tu nema nikakvih problema. Jedino bi me brinulo da nije sretan kod nas, a to nije slučaj - rekao je sportski direktor Barcelone Robert Fernandez.

Komentari 3

SC
schwertransport
06:52 11.03.2016.

AHA nema vise po kafanama

VL
Avatar germanikus
germanikus
07:34 11.03.2016.

Totalna desinformacija jer to je sigurno da Suarez napušta Barcelonu a na njegovo mjesto dolazi buduća mega zvijezda Janez Mile Novaković!Istini za volju čovjek je kao i svi Slovenci s loptom na vi ali je urnebesno smiješno gledati kako se bori s njom!

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
07:53 11.03.2016.

Njih trojica i jesu Barca-ostalo su samo trckarosi koji njih trojicu zadovoljavaju :-D

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.