Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE BITI KAŽNJENI

Sportska inspekcija najprije na Poljudu: Hajduk je uredan!

'19.07.2012., Poljud, Split - Europska liga, 2. pretkolo, Hajduk - Skonto. Ministar Zeljko Jovanovic i predsjednik Hajduka Marin Brbic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Cagalj/PIXSELL'
25.04.2013.
u 18:46

Više od tri tjedna trajala je provjera Hajdukova poslovanja, a inspektori su izvještaj poslali Ministarstvu

Kada su zakucali na vrata, pokazali značke i rekli da su sportski inspektori, društvu iz Poljuda sigurno je zastala knedla u grlu.

– Otkuda sada i ovi, tko zna koliko će nas opaliti po džepu – zakukali su u Hajduku.

Splitska ispostava sportske inspekcije koju je inicirao ministar Željko Jovanović počela je s radom, a prvi se na udaru trojice inspektora našao Hajduk. Više od tri tjedna trajala je provjera Hajdukova poslovanja, a inspektori su izvještaj poslali Ministarstvu.

Podsjetimo, među 14 sportskih inspektora u Hrvatskoj, iz Splitsko-dalmatinske županije su trojica, i to Domagoj Goić, Josip Radojković i Goran Kursar.

Posjet sportskih inspektora Poljudu potvrdio nam je i Hajdukov predsjednik Marin Brbić, koji je oduševljen načinom rada.

– Tražili su pregled ugovora koje imamo s igračima, klupskim djelatnicima, liječnicima... Dobili smo i nalaz sportske inspekcije, u kojem stoji da nisu uočene nepravilnosti u radu kluba i da nema nikakvih kazna za nas. Ima samo nekih sitnica koje moramo ispraviti, a riječ je samo o detaljima – kazao je Brbić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije