Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paradoks

Splitu naslov ne bi pomogao

Cibona Split, portal (1)
Marko Lukunić/Pixsell
25.03.2013.
u 22:17

Da je Split osvojio osvojio prvenstvo, svejedno sljedeće sezone ne bi igrao ABA ligu.

Kako se naslov prvaka Hrvatske više ne boduje za ulazak u europska natjecanja, kruna pobjednika najviše bi značila Cedeviti jer nikad nije bila prvak, a najveći paradoks dogodio bi se kada bi prvenstvo kojim slučajem osvojio Split.

Tada bi na vidjelo izašlo još jedno nesportsko pravilo ABA lige po kojem onaj tko je bio posljednji ne može igrati sljedeće sezone u ligi, pa makar bio i prvak države. No, Split je jedini klub koji nema stranca i takvo što bilo bi pravo čudo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HerojUlice
HerojUlice
23:44 25.03.2013.

a ta ABA nije donijela ništa pametno,treba izac iz toga a onog radica istjerat iz saveza i dat sansu nasim legendama da vode hrvatsku kosarku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije