Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavlja se rat

Split objavio dokument i tvrdi: Ovo je dokaz da HNS laže!

Davor Šuker
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
27.02.2016.
u 08:39

Split čak temeljem čl. 40. Zakona o medijima zahtijeva objavljivanje ispravka netočne i nepotpune informacije.

Afera koja trese hrvatski futsal proteklih dana i dalje se nastavlja. Nakon što su se naša dva najbolja kluba Split Tommy i Nacional pobunili zbog smjene Ive Zokovića, započeo je rat priopćenjima. Prvo su klubovi prozvali HNS, a onda je z Saveza stiglo priopćenje koje je dodatno rasplamsalo sukob.

Naime, oba kluba tvrde da je u njemu izneseno puno laži, a Split čak temeljem čl. 40. Zakona o medijima zahtijeva objavljivanje ispravka netočne i nepotpune informacije. Osim toga, Split je na svojim stranicama objavio fotografiju za koju tvrdi da je dokaz HNS-ove laži.

"U priopćenju HNS-a stoji: "U aktivnostima vezanima za organizaciju prvog prvenstva u futsalu za žene, g. Zoković imao je tek deklarativnu ulogu. Sve organizacijske i tehničke poslove organizacije sva tri turnira obavili su Antonio Pavlović u ime Saveza i Romeo Čižmešija kao tajnik Komisije, dok je Alojzije Šupraha kao član IO-a i član Komisije nazočio na sva tri turnira i pomogao u provođenju istih."

Ovo je ekskluzivni dokument u kojem je vidljivo da gosp. Pavlović nije ništa napravio u organizaciju turnira 1.HMNL za žene u Zagrebu iako u priopćenju HNS stoji skroz druga priča, dok gosp. Zoković ima velike zasluge", napisao je Split Tommy.

>>Ivo Zoković odgovorio HNS-u: 'Nevjerojatna je količina neistina koju iznose!'

>>Nacional se zbog sukoba s HNS-om učlanio u Hajduk i povukao igrače iz reprezentacije!

>>Ivo Zoković i futsal klubovi iz vlastitih interesa 'prodali su' priču o sukobu s Hajdukom

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 36

MA
Marko1337
09:53 27.02.2016.

HNS kao i sve što je hrvatsko je trn u oku zločinačke partije. Što je samo ta zločinačka klika sa partijskim medijima sposobna napraviti ljudima kao što je na primjer Niko Kovač. Boljeg izbornika, velikog nogometaša, poštenog čovjeka, domoljuba teško je naći, a partisjki mediji su njega i hrvatsku reprezentaciju besramno pljuvali, razapinjali

ZO
zoom
13:28 27.02.2016.

opet o tim niškoristima...pa odcijepite se i osnujte svoj savez! zaboli nas ona stvar za vaš bezvezni futsal!!!!!!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:59 27.02.2016.

Naš savez je iznad svega, toliko godina biti prepoznatljiv, elita, dajemo igrače največim klubovima na svijetu i tome ne vidim kraja. Sad je pitanje kome to smeta? Tko se bori protiv Hrvatskog nogometa? Tko laže i denuncira ono što jee kod nas najvrjednije? Tko mrzi Hrvatsku i crta svastike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije