Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split ide dalje

Ukrajinci: Splićani su se izležavali! Matić: Nisam to tako vidio...

Split
Foto: Tino Jurić/Pixsell
07.08.2014.
u 22:00

Prezadovoljan sam! Dečki su uspjeli zadržati pobjednički duh koji smo donijeli iz Splita, blistao je trener Crvenih

Europljani sa svih strana hrle prema splitskim plažama i masovnim tulumima, a Splićani se iz Europe - nedaju kući! Nakon što su u Armeniji izbacili Miku, otisnuli su se na Cipar gdje su iz Europske lige izbacili Hapoel Beer Shevu, a zatim i u Ukrajini izbacili i favorizirani Černomerec. Upravo je ovaj niz - za radničku momčad povijesni uspjeh!

U Parku mladežu su prošlog tjedna odigrali najbolji susret (2:0), a u Odesi su Dujmović, Rog, Bilić i društvo rutinirano neutralizirali prijetnje domaćina, te bez golova (0:0) potvrdili prolaz. Treba pohvaliti vratara Andriju Vukovića, koji je branio sjajno, a nemoćni domaćini koji su napali na samom početku, nesretno su slijegali ramenima nakon njegovih sjajnih parada. Nogometaši Romana Grigorčuka nisu uputili niti jedan udarac neometani, Splićana je bilo na sve strane, da ne spomijemo kako već treću europsku utakmicu to društvo ne zna za primljeni pogodak.

– Prezadovoljan sam! Dečki su uspjeli zadržati pobjednički duh koji smo donijeli iz Splita. Odlično smo igrali preko bokova, a šteta je što nismo zabiti gol – blistao je trener Ivan Matić.

Ukrajinski su novinari zamjerali da se hrvatski gosti nisu iskazali fair-playjom, da je bilo nepotrebnih izležavanja i produživanja vremena, no šef struke smao je odmahnuo rukom:

– Nisam to tako vidio, ne bih se složio...

Bomboni su izlazili iz usta vođe splitske ekspedicije:

– Bilo nam je lijepo ovdje, Odesa i Split su gradovi prijatelji i zaista smo se tako ovdje i osjećali. Černomorec je jaka momčad, radili su nam presing, no ipak je odluka pala u prvom susretu. Ovaj ćemo izlet, ali i grad, zauvijek pamtiti – kaže Matić.

Ljutili su se ukrajinski kolege i na svog trenera Romana Grgorčuka, zamjerali mu da je trebao ranije u igru poslati Nazarenka, a on je ljutit digao sa stolca i napustio press konferenciju... Ništa čudno, očekivao je da će kao trener Crnog mora proći Splićane, ali nije računao na - njihov dišpet...

>>Crveni u Odesi: S Ukrajincima veći sraz čak i od Fulhama

>>Velika pobjeda Splita nad Černomorecom, crveni na korak do 4. pretkola

Komentara 9

ČI
Čika
18:46 07.08.2014.

Vuković je u jednom poluvremenu pokazao više nego svi dinamovi golmani u zadnjih 15 eurotekmi. Eduardo je spram ovog seoski vratar.

Avatar kesizubac
kesizubac
19:41 07.08.2014.

Idemo Splite! Neeepopuštaj,,, samo pičiiii!

Avatar mohito
mohito
19:29 07.08.2014.

bravo split…izdrzite jos malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije