Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZNA ČINJENICA

Hajduk je ovog proljeća najgora momčad lige!

Hajduk
Ivana Ivanovic/PIXSELL
06.04.2015.
u 23:40

Split i Zoran Vulić u subotu su 2:1 pobjedom samo zadali posljednji, bolni udarac bijelima

Najlošija momčad lige, to je Hajduk ovog proljeća! Ni stariji kroničari ne sjećaju se učinka od 33 posto u tako velikoj seriji. U osam utakmica rijetko je kada Hajduk bio ovako loš.

Sve se vrti oko Europe

U osam utakmica Hajduk je, pod vodstvom Harija Vukasa (dvije utakmice) i Stanka Poklepovića, osvojio tek osam bodova, isto kao i Osijek, ali ima slabiju gol razliku. Split i Zoran Vulić samo su zadali posljednji, bolan udarac Hajduku. U ovom trenutku Hajdukov plasman u Europu vrlo je upitan, a veliki dio Hajdukova pokušaja financijskog konsolidiranja temelji se na ljetnim europskim utakmicama, na još jednom pokušaju proboja u Europsku ligu. Igranje u skupini Europske lige moglo bi donijeti oko tri milijuna eura.

Tome valjda pridodati pun stadion na minimalno pet utakmica, što je najmanje još milijun i pol eura. Ovo zbrajanje milijuna eura ispada smiješno nakon zbrajanja proljetnih rezultata u kojima je Hajduk na hrvatskom dnu, ali puno toga se može promijeniti. Za Hajduk stiže prva prigoda u polufinalnom dvoboju Kupa, u srijedu se u Poljudu igra drugi čin utakmica sa Splitom. Zoran Vulić opet stiže, pokazao je zube u subotu. Poklepoviću će biti lakše, oporavit će se vratar Lovre Kalinić, a vrlo je izgledan nastup najboljeg Hajdukova igrača Antona Maglice. Teško je očekivati da će klinci poput Balića, Vlašića i Malokua u kontinuitetu držati ritam, oni mogu biti dobra potpora iskusnijima. U prvom redu Artemu Milevskom i Tinu Sušiću. Njih dvojica su se nakon subotnje utakmice ispričavali zbog svojih ispada, Milevski je nogom razbio staklena vrata na ulazu prema svlačionicama, a Sušić je psovkama počastio novinare.

Potezi za novčanu kaznu

Poklepović ih je pokušao opravdati visokim tenzijama, ali baš njih dvojica nemaju pravo na bilo kakvu reakciju. Milevski i Sušić su maženi, paženi i sada bi trebali dobiti žestoku novčanu kaznu. Ukrajinac je najskuplji Hajdukov igrač, Sušić je dobio novi, znatno poboljšani ugovor. Recimo, taj Milevski, ljubimac navijača, već mjesecima se fizički sprema, čekaju se njegove velike utakmice. Koje nikako da dođu, tek se vidi poneki bljesak nekoć sjajnog igrača. Možda bi bilo bolje da je udario glavom u zid i upitao se je li pošten prema Hajduku, a ne da iskaljuje bijes na vratima. Ili Sušić. Ako mu nije jasno da je potpuno izvan forme i da su kritike za ono što prikazuje opravdane onda je u velikom problemu. On bi umjesto psovanja novinara mogao stati ispred ogledala i popričati u "četiri oka" s odrazom.

>> Milevskij razbio vrata svlačionice, Sušić vrijeđao novinare: 'Teško mi je pao ovaj poraz'

Komentara 26

DU
Deleted user
00:12 07.04.2015.

Dajte ne pricajte gluposti. Glavni krivci za to su Mamić i Šuker !!!

AS
antun sklepic
05:17 07.04.2015.

konačno da neko kaže istinu.

Avatar usainbolt
usainbolt
01:07 07.04.2015.

Po čemu je Maglica najbolji igrač Hajduka? Čovjek je zabio 1 ligaški gol u 8 mjeseci, znači od rujna samo 1 gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije