Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HT premijer liga

Split dočekuje Cedevitu: 'moramo odigrati maksimalno dobro'

KK Split
Foto: KK Split
1/2
03.04.2018.
u 10:01

- Bit će to fizički zahtjevna utakmica, Cedevita je odlična i kvalitetna momčad, igra ponajbolju obranu u ligi.

Na Gripe u sklopu 21. kola HT Premijer lige stiže Cedevita (srijeda, 17 sati).

- Bit će to fizički zahtjevna utakmica, Cedevita je odlična i kvalitetna momčad, igra ponajbolju obranu u ligi. Oni te tjeraju na grešku, imaš manje vremena za razmišljanje i donošenje odluka u napadu što nije slučaj s drugim protivnicima. Od ekipe očekuje maksimum. Nemamo Kalajžića i Marčinkovića, Jukić je otprije otpao, a posljednji trening nisu odradili Scott i Najev. Cedevita je apsolutni, mi moramo gledati sebe - rekao je Splitov trener Ivica Skelin.

Henrik Širko dao je recept kako igrati protiv Cedevite. 

- To je momčad, koja na svakoj poziciji ima atletične igrače, svaku našu grešku će iskoristiti. Moramo biti maksimalni u obrani, koncentrirani u napadu. Imali smo dovoljno vremena za pripremati se za Cedevitu, moramo ih uzeti "za prsa" cijeli teren, od prve do posljednje sekunde biti na rubu prekršaja. Cedevita je dovoljno iskusna, ne znam kako će reagirati nakon poraza protiv Budućnosti, ali znam da će biti maksimalni. Mi imamo kvalitetu, svi koji budu igrali dat će sve od sebe. Nadam se da će publika napuniti Gripe - kazao je Širko.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
10:19 03.04.2018.

nešto je trulo u državi cedevitaškoj...toliko novaca.a godinama nisu kadri osvojiti onu nepotrebnu aba ligu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije