Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija
Povratak na članak

Split dobio Gruziju, u idućem ciklusu ravnopravan sa Zagrebom

Hrvatska će kvalifikacijsku utakmicu za EP 2012. s Gruzijom igrati 3. lipnja na Poljudu.

Komentari 7

MA
majorglory86
14:53 06.04.2011.

samo se vi zajebavajte. sad baš želim da se ne kvalificiramo

VL
DU
dubrovnik2011
15:25 06.04.2011.

a gdje je stimac?!kako to da se njegov klub dogavora sa nekim koga on ne priznaje?

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
16:03 06.04.2011.

Narod je naivan ako misli da je razlog tome što reprezentacija godinama ne igra u Splitu blesav razlog kao prokletstvo ili nekakav dinamov lobi koji inzistira kontra Hajduka itd. Pravi razlog je dobar poslovni ugovor između HNS-a i Čateža (SLO).). I tobože HNS zbog ovoga ili onoga nije uspio već godinama u tome da Hrvatska reprezentacija se priprema u Hrvatskoj pa jedino slovenski Čatež ispunjava uvjete je bacanje prašine u oči. Opet netko postavlja svoje induvidualne interese ispred kolektivnog interesa. Čak ni hladni odnosi između dvije zemlje nisu uspijeli pobijediti interes kapitala. Jer sasvim je logično da se reprezentacija ne može pripremati u Čatežu i igrati u Splitu. Iako je i najzagriženijem navijaču Dinama jasno kao dan da je Poljud najbolji stadion u Hrvatskoj. A za samo predstavljanje zemlje u svijetu ovaj stadion je doista impresivan. Ali lova je lova...

VL
VA
Vatrenko
16:14 06.04.2011.

prof.baltazar ova ti je bila pametna, bogami... Ali pitam se samo jedno: mozda su uvijeti u catez stvarno bolji. jbga, slovenci su (na zalost) ipak napredniji od nas pa je dobro moguce da je pripremanje na tekme ipak udobnije i profesionalnije nego bilo gdje u nas. A sve da i je tako opet vodstvo HNSa ispada \"govno\" jel mogli su dici pravi kamp u prosloj dekadi u sred hrvatske tako da nebi bio problem ni u splitu ni u zagrebu zaigrati... u glavnom vodstvo HNS je krs...

VL
CH
chin
17:14 06.04.2011.

Nemoraju upće više igrat u Zagrebu neka sve utakmice igraju u Splitu

VL
KR
krilnik2
18:05 06.04.2011.

Nane cacka mecku po picki. Repka nema srece u Splitu.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
21:10 06.04.2011.

Ovo je sjajna vijest. Sad je splitska publika na velikom ispitu. U tih 90 minuta potrebna je puna podrška, a ne zviždanje u 25. minuti, ako još bude 0:0. Obračun s gerijatrijom iz HNS-a treba ograničit na transparente, a nee skandiranje jer će to samo unijet nervozu. Imam osjećaj da neki ne žele da se igra u Splitu samo da bi mogli govorit kako repka tamo ne može pobijedit. Kako će pobijedit kad se kvalifikacije tamo ni ne igraju, a zadnje prijateljske su bile Brazil i Nizozemska!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.