Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI Odbojkašice Splita 1700 nadmašile Zagrepčanke

Splićanke dobile Mladost, odbojka živi na Gripama

24.11.2008.
u 15:21

– Večeras je naša fešta, večeras će se ... – orila su u nedjelju navečer pobjednička pjesam u velikoj dvorani na Gripama iz grla mladih odbojkašica Splita 1700. A kako ne bi pjevale kada su u derbiju 7. kola dobile zagrebačku Mladost i ostale na vrhu tablice i to sa samim pobjedama.

Publika navijala
Vratila se zahvaljujući odbojkašicama i publika na Gripe. Solidno su gledatelji popunili sjevernu tribinu i zdušno, tijekom cijele utakimice, navijali za domaće igračice.

A nije Splićankama pobjeda došla tek tako, trebale su se namučiti, ipak je Mladost bila njihov najbliži pratitelj. nit. Gošće su prvi set čak i dobile rezultatom 23:25. No tada su Splićanke još jednom pokazale pobjednički mentalitet, dobile naredna tri seta, posebno su uvjerljive bile u zadnjem kada su ostvarile rezultat 25:17. Zasluženo slavlje je moglo započeti.

– Ni sam ne znam domete ove ekipe. Cilj nam je bio pripremiti ekipu za slijedeću sezonu, tako da su ovi rezultati pomalo iznenađujući. Protiv Mladosti smo bili u grču prva dva seta, a kasnije smo proigrali i pokazali pravu borbu – govorio je nakon susreta, dok su njegove igračice zagrljene slavile, trener Mario Bašelović.

Cecilija nezaustavljiva
Najbolja igračica susreta bila je sa 25 poena splitska Kaštelanka Cecilija Dujić.

– Pokazale smo karakter i dobile jaku mladost u teškoj utakmici. Sljedeći tjedan igramo protiv mojih Kaštela, no ja sam sad ipak Splićanka – kaže Cecilija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije